Sol Reklam

Bulundu Sunucumuza Profesyonel Pluginer Alımı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LEGENDNW

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
0
:trbayrak:

Merhaba Arkadaşlar LegendNW Adlı Sunucuya Profesyonel Pluginer Alınacaktır.

Sunucu bilgileri:
Hosting: Batihost
RAM: 8 GB
Slot: Snırsız
Konsol: VDS ile
----------------------------
-----------------------------
ÖNEMLİ!!
Başvuru Formu
Ad/Soyad;
Yaş;
İletişim adresi (Skype/E-mail vb.)
Deneyimleri;

:trbayrak:​

Pluginer konunuzda başarılar, en yakın zamanda 10 mesaja ulaşmaya çalışın.

Abi Ben Kıvanç İyide Sen Demedinmi Serveri Bırakıcam Sınavlarım Felan var Diye Melih abi ondan Dedi Gel YEtkini Alayım Diye Nolur Bırakma[DOUBLEPOST=1504452545,1504452498][/DOUBLEPOST]
Abi Ben Kıvanç İyide Sen Demedinmi Serveri Bırakıcam Sınavlarım Felan var Diye Melih abi ondan Dedi Gel YEtkini Alayım Diye Nolur Bırakma

Abi Ben Kıvanç İyide Sen Demedinmi Serveri Bırakıcam Sınavlarım Felan var Diye Melih abi ondan Dedi Gel YEtkini Alayım Diye Nolur Bırakma[DOUBLEPOST=1504452545,1504452498][/DOUBLEPOST]
Abi Ben Kıvanç İyide Sen Demedinmi Serveri Bırakıcam Sınavlarım Felan var Diye Melih abi ondan Dedi Gel YEtkini Alayım Diye Nolur Bırakma
Yok Bıraktım!

Yusuf Servere Çok Kötü Bir Şey Yapmış Sanırım.Melih belki bir daha almayabilir yusufu.

Yusuf Servere Çok Kötü Bir Şey Yapmış Sanırım.Melih belki bir daha almayabilir yusufu.
Ben Bıraktım Kardeşim! Kendi Emeğimle Yaptığım Şeyleri Aldım Ondan.Sunucuyu Ben Yaptmıştım 0-dan. Bende Geri Aldım.

Ben Bıraktım Kardeşim! Kendi Emeğimle Yaptığım Şeyleri Aldım Ondan.Sunucuyu Ben Yaptmıştım 0-dan. Bende Geri Aldım.
Ben Ona Bişey Demiyorum Zaten.Arkadaşa Cevap Verdim

Dostun dediğin insan gelir sırtından bıçaklar! Hem ben hiç gelmemek üzere bırakıyorum ne demek? Hiç kimseye güvenmemek lazım!

Ben Ona Bişey Demiyorum Zaten.Arkadaşa Cevap Verdim
"Melih belki bir daha almayabilir yusufu." Yazarak Benim Tekrar Geri Döneceğimi Kast Etdin. Böyle Bişiy Yok.
[DOUBLEPOST=1504453186,1504453025][/DOUBLEPOST]
Dostun dediğin insan gelir sırtından bıçaklar! Hem ben hiç gelmemek üzere bırakıyorum ne demek? Hiç kimseye güvenmemek lazım!
Melih Benim Kalbimi Acıtan Biliyormusun Nedir? Ben Bırakıyorum Dediğimde "Tamam Dur VDS Şifresini Değiştireyim Sonra Yetkini Alayım Öyle Çık" Demen.
1 Ay 3 Gün Boyunca Serverinle Uğraştım Ve Giderken Bi Teşekkür Bile Etmedin.

"Melih belki bir daha almayabilir yusufu." Yazarak Benim Tekrar Geri Döneceğimi Kast Etdin. Böyle Bişiy Yok.
Ben Orda Senin Geri Gelmeni Kast etmedim.Yapmış Olduğun Hatadan Dolayı Bir Daha Melih Seni Almayabilir Yazdım Lütfen Cevapa Doğru Yerden Bakın

Ben Orda Senin Geri Gelmeni Kast etmedim.Yapmış Olduğun Hatadan Dolayı Bir Daha Melih Seni Almayabilir Yazdım Lütfen Cevapa Doğru Yerden Bakın
Zaten Ben İstemiyorum. Ben Bıraktım Her Şeyi.
[DOUBLEPOST=1504453290,1504453250][/DOUBLEPOST]
Ve Giderkende Yaptıklarımı Geri Alarak Gitmek İstedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı