Sol Reklam

Çözüldü Sunucumda Ençok Adam Öldüren ve En çok Lapis Kıran

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan trex79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.919
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

trex79

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
15
Puanlar
13.370
Sunucumda Ençok Adam Öldüren ve En çok Lapis Kıran kişiyi nasıl göstercem top 5 için tabelada

nJWmaV.png

Böyle Nasıl Yaparım

Bunun bir plugini vardı dostum ama hatırlamıyorum. @IrfanDmn sana yardımcı olabilir.

iyide bu paralı bana bedava lazım

IrfanDmn faction plugin paketinde mevcut adı LeaderHeads En çok lapis kıran olmuyor. En çok blok kıranlar yapabilirsin onun kodu
[leaderheads]
ez-blocks (yanlış olabilir)
kaçıncı kişiyi istiyorsan ( 1 2 3)

IrfanDmn paketinden alabilirsin. Fakat en fazla lapis kazma yok en çok blok kazma var o da
IrfanDmn faction plugin paketinde mevcut adı LeaderHeads En çok lapis kıran olmuyor. En çok blok kıranlar yapabilirsin onun kodu
[leaderheads]
ez-blocks (yanlış olabilir)
kaçıncı kişiyi istiyorsan ( 1 2 3)
ez-blocks değil mine olcak :D

ben bunun yelineme süresini nerden değiştirebilirim

ben bunun yelineme süresini nerden değiştirebilirim[DOUBLEPOST=1508782301,1508782250][/DOUBLEPOST]kills , mine , uf-power , uf-members

Of ya bizim işimizde zor. Bak şimdi her bir sıralama için özel yenilenme süre ayarı var sen bana neyin yenilenme süresini değiştirmek istiyorsun onu söyle kills mi death mi mine mı ney ney :D

kills , mine , uf-power , uf-members

heh anlamışsın güzel :D. Kills için leaderheads > statistic > Vanilla ya gir ve kills dosyasına uç :D Orada update-interval: 30 şu ayar var ordan ayarlayacaksın diğerlerinide bul işte

orda bunlar yok uf-power , uf-members

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı