Sol Reklam

Çözüldü Sunucum çöküyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aprox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.641
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aprox

Tartışmadan önce bana IQ'nu belirt.
Elmaslar
86
Puanlar
13.720

Discord:

aproxthethat#1693

Sunucunun paneline ciddi hatalar yükleniyor olabilir ve CPU kullanımı arttırır yani RAMden ziyade CPU'ya yüklendiği için sunucu çöker. Hataları düzelt dostum.

başka sürüm yükleyip deneyebilir misin?

Sunucun Yanıt Vermeyi Kesiyor= Aşırı Plugin, Aşırı Yüklenme, 50 adet dünya açıp her birinde lav gölü yapmak

en iyi çözüm bilgisayara format atmak gibi sunucuya da format at bi :D

Kullanmakta olduğunuz spigot baya sunucu hattaya yol açtırmış ayrıca vds sunucunuz da görev yöneticisine bakın arka planda ne tür programlar çalışıyor resim olarak atarmısınız.Ek olarak bana ulaşırmısınız skype den thegamelife_hd.
en iyi çözüm bilgisayara format atmak gibi sunucuya da format at bi :D
Ne alaka vds sıfırlasın vürus bulaşmamış ne için format at dediniz bilginiz yok ise yazmayın arkadaş çöküyor diyor vds format atıcam demiyor.

Ne alaka vds sıfırlasın vürus bulaşmamış ne için format at dediniz bilginiz yok ise yazmayın arkadaş çöküyor diyor vds format atıcam demor.
Bunu Yazıcaktım Ama Uşendim :D[DOUBLEPOST=1503773740,1503773602][/DOUBLEPOST]authme config'e girin ve ctrl+f Yaparak restart Kelimesini araştırın eğer varsa false yapın Aynı Işlemleri spigot.yml veya bukkit.yml yede yapın

Bunu Yazıcaktım Ama Uşendim :D[DOUBLEPOST=1503773740,1503773602][/DOUBLEPOST]authme config'e girin ve ctrl+f Yaparak restart Kelimesini araştırın eğer varsa false yapın Aynı Işlemleri spigot.yml veya bukkit.yml yede yapın
restart-on-crash: true - bölümü var bunu false mu yapıyım şimdi ?[DOUBLEPOST=1503783425][/DOUBLEPOST]
Kullanmakta olduğunuz spigot baya sunucu hattaya yol açtırmış ayrıca vds sunucunuz da görev yöneticisine bakın arka planda ne tür programlar çalışıyor resim olarak atarmısınız.Ek olarak bana ulaşırmısınız skype den thegamelife_hd.

Ne alaka vds sıfırlasın vürus bulaşmamış ne için format at dediniz bilginiz yok ise yazmayın arkadaş çöküyor diyor vds format atıcam demiyor.
Sunucu açıkken zaten arkaplanda hiçbirşey açmıyorum, vds 8 gb sunucuya verdiğim 6,222 MB. bir arkadaş spigot sil paperspigot kullan demişti onu yaptım. bugün 2 saat geçti hala çökmedi düzelmişmidir.
8d4Yjk.png

restart-on-crash: true - bölümü var bunu false mu yapıyım şimdi ?[DOUBLEPOST=1503783425][/DOUBLEPOST]
Sunucu açıkken zaten arkaplanda hiçbirşey açmıyorum, vds 8 gb sunucuya verdiğim 6,222 MB. bir arkadaş spigot sil paperspigot kullan demişti onu yaptım. bugün 2 saat geçti hala çökmedi düzelmişmidir.
8d4Yjk.png
Bunu bilemeyiz arar ara sunucunu log dosyasını kontrol et hata atan şeyler varsa konu açarsın suanda bir proplem yok gibi konu kitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı