Sol Reklam

Sunucular için Ayraç > PSD+

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RahmancanHNW
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.583
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RahmancanHNW

relentlessbeats
Elmaslar
165
Puanlar
13.780
Merhaba arkadaşlar, bugün ayraç çalışmasını sizlere sunmak istiyorum, toplu bi ayraç çalışması planlıyorum.

ayraç görüntüsü :

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

[Boyut 2mb]Ayraç . PSD link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VIRUS TOTAL :

Güzel olmuş. Nasıl yapıyorsunuz şunları hiç anlamıyorum :D

Güzel olmuş. Nasıl yapıyorsunuz şunları hiç anlamıyorum :D
:D reis bunun bi programı var Ps6 diye ondan yapıyorum profesyonel deilim :D zaten bozuk ps6 düzgün bi program bulursam gif yapacağım intro vb

:D reis bunun bi programı var Ps6 diye ondan yapıyorum profesyonel deilim :D zaten bozuk ps6 düzgün bi program bulursam gif yapacağım intro vb
Cs4 kullan ?

Bende yapmayı deniycem şu arka plan resmini nerden alıyorsun onu söylermisin ? :D

Sanki biraz basit gibi ancak geliştirebilirsin.

Bende yapmayı deniycem şu arka plan resmini nerden alıyorsun onu söylermisin ? :D
:D Aquiver paylaşmış ondan aldım ama youtubede efektli minecraft wallpaper pack felan yaz çıkıyor genellikle :D

Merhaba arkadaşlar, bugün ayraç çalışmasını sizlere sunmak istiyorum, toplu bi ayraç çalışması planlıyorum.

ayraç görüntüsü :

[Boyut 2mb]Ayraç . PSD link :

VIRUS TOTAL :

Can Skype Bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı