mudlusamoi#5646
Arweneos#3667
Hayır log fln gözükmüyor ve aşırı voxel vb kullanmadım dün gobrush pl indirdim çalışmadı ondan kaynaklanıyor ola bilirmidir?[DOUBLEPOST=1505548287,1505548195][/DOUBLEPOST]Yandan Diziye Bakıyorum + Bide Mc-tr ve Skype açık sorun onlardan ola bilirmi yani internet baglantımda sorun ondan ola bilirmiUzak bağlantı tarafından zorla atılmışsın diyor. Buradan bir şey anlayamayız. Atıldıktan sonra loglarda bir sorun gözüküyor mu ? Eğer loglarda bir sorun gözüküyorsa atınız. Ayrıca harita yaparken aşırı worldedit, voxelsp gibi eklentileri kullanıyorsanız sunucuyu zorladığınız için sizi oyundan atıyor olabilir.
mudlusamoi#5646
Eğer bilgisayarınızda ram fazla yok ise ve arkada açık programlar var ise o yüzden kaynaklanıyor olabilir. Localhostta kurduğun için internet bağlantınla alakalı olacağını sanmıyorum.Hayır log fln gözükmüyor ve aşırı voxel vb kullanmadım dün gobrush pl indirdim çalışmadı ondan kaynaklanıyor ola bilirmidir?[DOUBLEPOST=1505548287,1505548195][/DOUBLEPOST]Yandan Diziye Bakıyorum + Bide Mc-tr ve Skype açık sorun onlardan ola bilirmi yani internet baglantımda sorun ondan ola bilirmi
Arweneos#3667
Zaten sorun bugün oluşdu senle oynarken atmıyordu :pSenin sunucuya girdiğimde beni atmıyordu :p
Sadece seni attığına göre bence sorun sende.
kingOf0!#4055
Kardeşim Sıkıntı Arkadaşın Bilgisayarında Değil Hata Sunucunun Olduğu BilgisayardaÇözümler:
1- İnternet Bağlantını Kontrol Et
2-İnternet Bağlantını Resetle
3- World Edit ile Yapıcaksan Modunu İndir
4-Serveri En Az 2 Defa Resetle
5- Serveri Durdur 15 Saniye Bekle Tekrar Aç
World Edit:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Forge:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Konu Yararlıysa Lütfen Beğenmeyi Unutmayınız :D
Kurulumu:
1-Önce Verilenleri İndirin
2-Forge'yi Kurun
3-World Editi Mods Klasörüne Atın
4-Versionu Forge Olarak Seçin
5-Dünya Kurun
6-İş Bitmiştir :D