Sol Reklam

Çözüldü Sunucudan Sebebsiz Yere Atıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arweneos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.269
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Arweneos

UI/UX DESIGN
Elmaslar
55
Puanlar
0
Minecraft
Arweneos

Discord:

Arweneos#3667

Arkadaşlar mimar sunucumda map yaparken sunucudan atıyor
buyrun foto
Screenshot_1.png

Uzak bağlantı tarafından zorla atılmışsın diyor. Buradan bir şey anlayamayız. Atıldıktan sonra loglarda bir sorun gözüküyor mu ? Eğer loglarda bir sorun gözüküyorsa atınız. Ayrıca harita yaparken aşırı worldedit, voxelsp gibi eklentileri kullanıyorsanız sunucuyu zorladığınız için sizi oyundan atıyor olabilir.

2-İnternet Bağlantını Resetle
3- World Edit ile Yapıcaksan Modunu İndir
4-Serveri En Az 2 Defa Resetle
5- Serveri Durdur 15 Saniye Bekle Tekrar Aç

World Edit:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Forge:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Konu Yararlıysa Lütfen Beğenmeyi Unutmayınız :D

Kurulumu:
1-Önce Verilenleri İndirin
2-Forge'yi Kurun
3-World Editi Mods Klasörüne Atın
4-Versionu Forge Olarak Seçin
5-Dünya Kurun
6-İş Bitmiştir :D

Uzak bağlantı tarafından zorla atılmışsın diyor. Buradan bir şey anlayamayız. Atıldıktan sonra loglarda bir sorun gözüküyor mu ? Eğer loglarda bir sorun gözüküyorsa atınız. Ayrıca harita yaparken aşırı worldedit, voxelsp gibi eklentileri kullanıyorsanız sunucuyu zorladığınız için sizi oyundan atıyor olabilir.
Hayır log fln gözükmüyor ve aşırı voxel vb kullanmadım dün gobrush pl indirdim çalışmadı ondan kaynaklanıyor ola bilirmidir?[DOUBLEPOST=1505548287,1505548195][/DOUBLEPOST]Yandan Diziye Bakıyorum + Bide Mc-tr ve Skype açık sorun onlardan ola bilirmi yani internet baglantımda sorun ondan ola bilirmi

Hayır log fln gözükmüyor ve aşırı voxel vb kullanmadım dün gobrush pl indirdim çalışmadı ondan kaynaklanıyor ola bilirmidir?[DOUBLEPOST=1505548287,1505548195][/DOUBLEPOST]Yandan Diziye Bakıyorum + Bide Mc-tr ve Skype açık sorun onlardan ola bilirmi yani internet baglantımda sorun ondan ola bilirmi
Eğer bilgisayarınızda ram fazla yok ise ve arkada açık programlar var ise o yüzden kaynaklanıyor olabilir. Localhostta kurduğun için internet bağlantınla alakalı olacağını sanmıyorum.

Sunucum Batihost.Com Barınıyor Locahosttan kurmadım.

Senin sunucuya girdiğimde beni atmıyordu :P
Sadece seni attığına göre bence sorun sende.

2-İnternet Bağlantını Resetle
3- World Edit ile Yapıcaksan Modunu İndir
4-Serveri En Az 2 Defa Resetle
5- Serveri Durdur 15 Saniye Bekle Tekrar Aç

World Edit:

Forge:

Konu Yararlıysa Lütfen Beğenmeyi Unutmayınız :D

Kurulumu:
1-Önce Verilenleri İndirin
2-Forge'yi Kurun
3-World Editi Mods Klasörüne Atın
4-Versionu Forge Olarak Seçin
5-Dünya Kurun
6-İş Bitmiştir :D
Kardeşim Sıkıntı Arkadaşın Bilgisayarında Değil Hata Sunucunun Olduğu Bilgisayarda
Logları Atarsanız Yardımcı Olabiliriz

Loglarda Bişey yokki hata fln gözükmüyor.

SORUN ÇÖZÜLDÜ KONU KİLİT LÜTFEN @smt287

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı