Sol Reklam

Çözüldü Sunucudaki Zombileri Güçlendirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ImInfiniTy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 4.732
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ImInfiniTy

Şimdi bir Hardcore server olacaktı..
Elmaslar
90
Puanlar
13.710
Sunucumdaki tüm zombilerin çok daha fazla cana ve güce sahip olmasını istiyorum. Yani 1 kişinin 1 zombiyi tek başına alt edemeyeceği kadar güçlü olsun istiyorum zombiler.

Yardımlarınız için teşekkürler ^^

Sunucumdaki tüm zombilerin çok daha fazla cana ve güce sahip olmasını istiyorum. Yani 1 kişinin 1 zombiyi tek başına alt edemeyeceği kadar güçlü olsun istiyorum zombiler.

Ben şöyle bir skript düşündüm 1 saniyede bir zombilere güç iksiri verilsin ve can iksiri bu şekilde daha güçlü olurlar ama benim bu skript bilgimle yazarsam yüzde yüz hata çıkar :D

Ben şöyle bir skript düşündüm 1 saniyede bir zombilere güç iksiri verilsin ve can iksiri bu şekilde daha güçlü olurlar ama benim bu skript bilgimle yazarsam yüzde yüz hata çıkar :D
Her saniye verirseniz hata değil lag çıkar bence :D

Her saniye verirseniz hata değil lag çıkar bence :D
oda doğru ama sunucunuz 1.9 üstüyse sadece insanların oldupu chunkda varsa entitye komut oynatılıyor yani lag yapmaz skriptdede geçerlidir.
Ayrıca 1 saniyede bir versin ama eğer Zaten strength varsa vermesin diye ayarlıyabilirler :D

Boss İçinmi Kullancaksınız yoksa normal mi

Boss İçinmi Kullancaksınız yoksa normal mi
Hepsi için istiyor hocam.
Anlamadım ?
Sunucuda doğan bütün zombilerin canını yükseltmek istiyor.Bunu anlarsın artık.
Onun İçinse Plugin Var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı