ImInfiniTy
Şimdi bir Hardcore server olacaktı..
- Elmaslar
- 90
- Puanlar
- 13.710
Ben şöyle bir skript düşündüm 1 saniyede bir zombilere güç iksiri verilsin ve can iksiri bu şekilde daha güçlü olurlar ama benim bu skript bilgimle yazarsam yüzde yüz hata çıkar :DSunucumdaki tüm zombilerin çok daha fazla cana ve güce sahip olmasını istiyorum. Yani 1 kişinin 1 zombiyi tek başına alt edemeyeceği kadar güçlü olsun istiyorum zombiler.
Yardımlarınız için teşekkürler ^^
Her saniye verirseniz hata değil lag çıkar bence :DBen şöyle bir skript düşündüm 1 saniyede bir zombilere güç iksiri verilsin ve can iksiri bu şekilde daha güçlü olurlar ama benim bu skript bilgimle yazarsam yüzde yüz hata çıkar :D
oda doğru ama sunucunuz 1.9 üstüyse sadece insanların oldupu chunkda varsa entitye komut oynatılıyor yani lag yapmaz skriptdede geçerlidir.Her saniye verirseniz hata değil lag çıkar bence :D
Boss İçinmi Kullancaksınız yoksa normal miSunucumdaki tüm zombilerin çok daha fazla cana ve güce sahip olmasını istiyorum. Yani 1 kişinin 1 zombiyi tek başına alt edemeyeceği kadar güçlü olsun istiyorum zombiler.
Boss İçinmi Kullancaksınız yoksa normal mi
Boss İçinmi Kullancaksınız yoksa normal miSunucumdaki tüm zombilerin çok daha fazla cana ve güce sahip olmasını istiyorum. Yani 1 kişinin 1 zombiyi tek başına alt edemeyeceği kadar güçlü olsun istiyorum zombiler.
Anlamadım ?Hepsi için istiyor hocam.
Anlamadım ?
Anlamadım ?Hepsi için istiyor hocam.
Onun İçinse Plugin VarSunucuda doğan bütün zombilerin canını yükseltmek istiyor.Bunu anlarsın artık.
Anlamadım ?
Onun İçinse Plugin Var
Hocam Kafam Karıştı ? Şimdi Tüm Zombiler İçinse LinkPeki o zaman neden paylaşmayı düşünmüyorsun hocam?
ZiyaBRN#8832
Linklerin ikiside aynı ?Hocam Kafam Karıştı ? Şimdi Tüm Zombiler İçinse Link
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bildiğim Bu Var Tümü İçin ama Boss İçinse Link
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yine bu var :D İkisi İçinde Kullanılabilir
Yine Bu Var Demiştim :DLinklerin ikiside aynı ?