Sol Reklam

Tasarım Sunucu Tanıtım Ayraç Tasarımı #3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Majoras
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.776
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Majoras

Demir Cevheri Gibiyim
WellSetups
Elmaslar
284
Puanlar
14.030

Discord:

Majoras#3286

V3X4nn.jpg

g9VmZ5.jpg

ZOQG7V.jpg

o68Br9.jpg

lbrnvr.jpg

V3X4vv.jpg

nJm1LM.jpg

çok güzel olmus basarilar

Hem Build Hem Grafik :)

Bence gayet iyi yapıyorsun dostum, kendini geliştirmelisin!

Dostum zaten öğrenmen gereken minimal tasarım değil :D tasarımın nasıl yapıldığı veya photoshopdaki toolların nasıl kullanıldığı, zaten tasarım senin hayal gücüne kalıyor.
İzlediğim rehber videolarının çoğu istediğim minimal tasarım öğretmiyor :/

Dostum zaten öğrenmen gereken minimal tasarım değil :D tasarımın nasıl yapıldığı veya photoshopdaki toolların nasıl kullanıldığı, zaten tasarım senin hayal gücüne kalıyor.
Tüm araçların kullanımını biliyorum fakat belli bir sınırı aşamıyorum bunun için bol bol minimal grafik çalışması incelemem gerek ayrıca photoshop programını geçip illustrator bile öğrenmeye başladım.

Tüm araçların kullanımını biliyorum fakat belli bir sınırı aşamıyorum bunun için bol bol minimal grafik çalışması incelemem gerek ayrıca photoshop programını geçip illustrator bile öğrenmeye başladım.
En doğrusunu yaptın, zaten tasarım diyince illustrator akla gelmesi gerek çünkü illustratorun amacı zaten çizimle tasarımla ilgili. Bende bi aralar ps ve ai kullanıyordum ama bilgisayarım kaldırmıyor artık donuyor/kasıyor.

Bence hayal gücün gerçekten güzel eğer ki renkli şeylerle uğraşmayı seviyorsun bu işe devam et Başarılar.
NO4RBN.png

Çok Güzel Başarılar ,İyi Forumlar :)

Güzel olmuş, Bir beğeniyi hak ediyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı