Şimdi two player'a girdim. Girdiğimde 10-20 kere F5 çektim. 20. çektiğimde bütün sunucular bi anda gitti. Karşılaşan arkadaş varsa lütfen ama lütfen çözümünü yazsın. Çok sevdiğim ama IP'sini bilmediğim sunucular vardı :(Anlayamadım? Biraz daha detaylı söylermisiniz.
server.dat dosyasını da inceledim ama nafile. Bütün sunucular ciddin silinmiş. İnşallah .minecraft dosyasında bütün sunucular bir yerde kayıtlıdır.Lag'dan kaynaklı olabilir, launcheri tekrar başlattıp denermisin?
Şahsen hiç yaşamadım, bende masaüstünü çok fazla yenileyince simgeler gidiyordu. Sunucuların geri döneceğini pek sanmam.server.dat dosyasını da inceledim ama nafile. Bütün sunucular ciddin silinmiş. İnşallah .minecraft dosyasında bütün sunucular bir yerde kayıtlıdır.
Yapacak bir şey yok :'(Şahsen hiç yaşamadım, bende masaüstünü çok fazla yenileyince simgeler gidiyordu. Sunucuların geri döneceğini pek sanmam.
İlk defa duyuyorum, konu açık kalsın belki fikri olan olabilir.Yapacak bir şey yok :'(
forestedge#5714
.tmp yazısını sildim ama bu sefer yine bütün sunucular silindi :D[DOUBLEPOST=1504339804,1504339672][/DOUBLEPOST]Bütün sunucular server.dat ta kayıt ediliyor o silinmişse geri dönüş yok maalesef. Bende genelde orijinal launcher haricinde bir şeyle girersem siliniyor. .minecraft içinde servers.dat.tmp varsa .tmp yazısını silin.
Neyse, yapacak bir şey yok :( Konu kilitlenebilirBende olmuştu, ancak çözümü yok.