İyi satışlar. Keşke kendi konu tasarımını da değişik bir şekilde tasarlasaydınız.
İleride konuyu güncelleyeceğim bu sadece konu.
Basitçe , fakat dahada gelişebilirsin. Başarılar.
Bu zaten eski bir tasarım. Yorumun için teşekkürler konu için bir tasarım yapıyorum güncellediğim zaman sizden kesin bir yorum beklerim.[DOUBLEPOST=1515783463,1515783359][/DOUBLEPOST]
Keşke Tasarım Örneği Koymasıydın Bazıları Yazıları Silcek Ve Kullanıcak :(
Evet yapanlar olabilir ama taklitler aslını yüceltir diye bir söz var. Eğer bir insan benim tasarımlarımı çalıyorsa gurur duyarım çünkü güzel bir şey yapmışım demektir.[DOUBLEPOST=1515783542][/DOUBLEPOST]
Geliştirilebilir bir tasarımınız bulunmakta ve her kategorinin backgroundunu fotoğraf ile kaplamak ön planda ki görselleri kötü gösterebiliyor.
Katılıyorum. Zaten genelde eski tasarımlarımdan ders çıkararak kendimi geliştiriyorum. Yorumun için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1515783682][/DOUBLEPOST]
Fiyat aşırı ucuz, Çürük balık kokusu alıyorum nedense. Neyse başarılar.
Bizde çürük olmaz. Referansım bol ayrıca neden ücretsiz yaptığımı açıkladım. Paragöz bir insan değilim. Sadece kendi çapımda küçük ihtiyaçlarımı karşılamak için satış yapıyorum. Yorumun için teşekkürler.[DOUBLEPOST=1515783764][/DOUBLEPOST]
Birazdaha İyi Olması Bekleriz.
Eki Görüntüle 18053
Zaten iyi de şuan durumum müsait değil konu güncellenince göreceksiniz. Bu arada herhangi bir izniniz var mı reklam yapmak için ? Yoruma ek olarak kendiniz reklam eklemişsinizde.[DOUBLEPOST=1515812776][/DOUBLEPOST]Konu Tasarımı Güncellendi +