türkçe karakter sıkıntısı oluyor o nasil düzelte bilirim pluginlerde bide farklı bir spigot sürümü kullanırken HologramDisplay kullanıyorum çalısıyordu 1.8.8 ekleyince çalışmıyor artık ?Hamachili sunucularda eklentilerin hata vermesi senin bilgisayarından ve sunucu için kullandığın yöntemden hata veriyor. Yani sürümle alakası yok. Tabi sürümden dolayı hata veren eklentiler oluyorda senin dediğin genelde bu bilgisayarların türkçe olmasından dolayı kaynaklanıyor. İngilizce bir bilgisayar veya makine alırsan çoğu sorunlar kalkar. Şimdi 1.8 için en iyi spigot sürümü 1.8.8 dir çünkü tüm 1.8 destekleyen eklentiler 1.8.8 de daha doğru çalışır.
cevabın için teşekkürler ilgin için sağol :/Ya diyorum işte bunu düzeltemezsin. Makinen türkçe olduğu sürece bu sorun çözülmez. Git ucuzdan sunucu kirala orda paket yap
Önemli değil sorunu tam istediğin gibi çözemedik çünkü öyle bir çözüm yolu yok :D HolographicDisplaysın çalışmama sebebi 1.8.8 i desteklemiyor olması herhalde yani o şuan kullandığın jarın desteklememesi. Güncelleyelim istersen :Dcevabın için teşekkürler ilgin için sağol :/
teşekkürler birşey sorcam mmorpg plugin paketi yapsan nekadar a saatrsın ?Önemli değil sorunu tam istediğin gibi çözemedik çünkü öyle bir çözüm yolu yok :D HolographicDisplaysın çalışmama sebebi 1.8.8 i desteklemiyor olması herhalde yani o şuan kullandığın jarın desteklememesi. Güncelleyelim istersen :D
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Burdan v2.1.10 indirip dener misin
Plugin paketleri satmıyoruz ve konuyu değiştirmeyelim şimdi sen istediğini aldıysan konuyu kilitleyeyim ben ?teşekkürler birşey sorcam mmorpg plugin paketi yapsan nekadar a saatrsın ?
elbettePlugin paketleri satmıyoruz ve konuyu değiştirmeyelim şimdi sen istediğini aldıysan konuyu kilitleyeyim ben ?