Portlu sunucu değil. Satın aldım.vds mi kullanıyorsun pc de mi sunucu
UnioAntiCrash[TR] kullan
Ayrıca log dosyasını bura atar mısınız.
Şu resimlere bak :).
Eki Görüntüle 15255
Bul
Eki Görüntüle 15256
Lates gir kopyala hastabine at link bura at.
Hocam şimdi save in 2 anlamı vardır biri kaydetmek biri kurtarmak kurtarmak için sonuna us gelmelidir sadece save kayıt demektir yani anlam çıkartırsakGörünüşe göre Sunucu Bilgisayarını ele geçirmiş :D
çünki türkçesi : SUNUCU DÜNYAYA KENDİ SAHİP OLACAKTIR :D
çözümünü bilmiyorum ama pluginleri tek tek çıkartıp deneyebilirsin
O eklentiler olmadan önce de oluyordu.[DOUBLEPOST=1506245535,1506245449][/DOUBLEPOST]Hata atan pluginlerin şunlar sil yada güncelle
1 eZProtector
2 GwenAntiCheat
3 TuSKe
4 MineplexAntiCheat
Haritada ki sorunu nasıl bulabilirim?Hocam şimdi save in 2 anlamı vardır biri kaydetmek biri kurtarmak kurtarmak için sonuna us gelmelidir sadece save kayıt demektir yani anlam çıkartırsak
Sunucu şimdi dünyayı kurtaracak diyor demekki haritada bir sorun var
BloodyX#4069
Bilemiyorum hataya yol açan onlar Ayrıca mapta da bi sıkıntı olabilir sıfır 1 dünya aç öyle dene gine hata alıyorsan böyle demek ki o dünya da bi sıkıntı var.O eklentiler olmadan önce de oluyordu.
Tüm haritaları yedekleyip silin 0 dan harita oluşturun yada teker teker silin sorun çıkaranı bulun sonra o dünyayı survivalda açmayı deneyin eğer açarsa worldedit modu yükleyip schematic alınO eklentiler olmadan önce de oluyordu.[DOUBLEPOST=1506245535,1506245449][/DOUBLEPOST]
Haritada ki sorunu nasıl bulabilirim?
Hocam dediğim işe yaradıysa belirtin lütfen. Bu arada konu kilit vs demektense raporlamanız yetkililer için daha sağlıklıdır :)KONU KILIT.