- Elmaslar
- 0
- Puanlar
- 13.205
çözülmesi önemli ney ile yapıldığı öd skript te var zatenO serverin skript ile yapabilirim.
Skriptle yapmayi denicem o zamançözülmesi önemli ney ile yapıldığı öd skript te var zaten
başarıları kapatmak için server.properiosa gir
announce-player-achievements=true
burayı false yap
/server skyblock uda mycommand plugini ile yapabilirsin
ram vermekten kastını anlamadım baslat.bata sağ tıkla oraya ramı yaz ama makinenin ramından fazla yazma
Çalışmaz büyük ihtimal çünkü bungeecord yetkilerinden server yetkisini almayınca kurucuarın hesabından girip direk şifre girmeden geçiş yapılabiliyor o yüzden server permi alınıyor o yüzden perm hatası verir büyük ihtimalKod:on command "/skyblock": cancel event execute player command "/server skyblock"
authme olmayan sunucuya giriş için o sunucun ip si girerek giriş yapıyorlar biliyorum bende onu düzelttim zatenÇalışmaz büyük ihtimal çünkü bungeecord yetkilerinden server yetkisini almayınca kurucuarın hesabından girip direk şifre girmeden geçiş yapılabiliyor o yüzden server permi alınıyor o yüzden perm hatası verir büyük ihtimal
Olmaz sanırım[DOUBLEPOST=1514798304,1514798194][/DOUBLEPOST]server.properties dosyasından anounce_players_achievement'i Falss yapKod:on command "/skyblock": cancel event execute player command "/server skyblock"
ondan bahsetmiyor mesela bungeecord configden gruplara yetki verilebiliyor eğer sen gidip kurucuya yani oplara /server <serverismi> komudunun yetkisi vardı onu vermiş isen oyuncular kurucuların ismi ile girip şifre sorarjen direk ./server lobi komudunu giriyorlar gerisini sen düşün :Dauthme olmayan sunucuya giriş için o sunucun ip si girerek giriş yapıyorlar biliyorum bende onu düzelttim zaten
default:ondan bahsetmiyor mesela bungeecord configden gruplara yetki verilebiliyor eğer sen gidip kurucuya yani oplara /server <serverismi> komudunun yetkisi vardı onu vermiş isen oyuncular kurucuların ismi ile girip şifre sorarjen direk ./server lobi komudunu giriyorlar gerisini sen düşün :D
sen bana özelden ip adresini ver gelip anlatıcamdefault:
- bungeecord.command.list
- bungeecord.command.server
admin:
- bungeecord.command.alert
- bungeecord.command.end
- bungeecord.command.ip
- bungeecord.command.reload
böyle komutlar dediğinide pek anlamadım[DOUBLEPOST=1514799156,1514799025][/DOUBLEPOST]/mycmd list yaptım
01: COMMAND_NOT_FOUND ve komut çalışmıyor /skyblock