Sol Reklam
Sağ Reklam

Steam 2020 Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlayacak?

BordoMavi

Koydum Çalışma Masasını

Discord:

BordoMavi#9396

Katılım
30 Mayıs 2020
Mesajlar
62
Elmaslar
83
Puanlar
0
Yaş
24
Minecraft
BordoMavi
steam.jpg


Steam 2020 Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlayacak?
Çok Beklenen Yaz İndirimleri Başlıyooor!
Hiç beklenmedik bir oyunun hiç beklenmedik bir indirim. İşte bu yaz indirimi! Her yıl genellikle birçok oyunda %35 %50 %75 hatta %95 indirim olur. Valve, bu indirimleri yılın en önemli anlarından biri olduğunu iddia ediyor. Oyuncular için gerçekten büyük bir fırsat olan bu indirim, hem cepleri yakmıyor hem de oyuncular için büyük bir avantaj sağlıyor. Şahsen ben bu günün ne zaman geleceğini uzun zamandır bekliyordum. İstediğimiz oyunda istediğimiz indirim olmayabilir fakat yine de büyük bir avantaj bizi bekliyor.

Steam 2020 Yaz İndirimleri ne zaman başlayacak?

Steam, COVID-19 nedeniyle birçok oyun tutkusu olan kişilerin evde kaldığı biliyor. Steam bu sefer cep yakmıyor çünkü genellikle %95 indirim olacağını duyurdu. Birçok oyuncunun istek listesinde olan oyunları artık cep yakmadan alınabilecek ufak bir ücret ile sizlere büyük bir avantaj sağlıyor. Her indirimde olduğu gibi koleksiyon kartları, profil arka planları, ifadeler ve daha fazlası, Steam indirimler, için vazgeçilmez bir tutku sağlıyor

steam2.jpg

Steam, bu yıl indirimleri yüksek bir değerde tutuyor fakat indirim için 1 ay daha beklememiz gerecek. Steam 2020 Yaz İndirimleri, 25 Haziran - 9 Temmuz arasında gerçekleşecek. Yani yaklaşık 2 hafta gibi bir süre içerisinde indirimler olacak. Bu zaman dilimi içerisinde oyuncular istedikleri oyunu almak için Steam mağazalarına saldıracaklarından eminim. Her yıl gerçekleşen bu yaz indirimlerinden en fazla indirim olacak olan bu yıl, oyuncular için gerçekten çok büyük bir fırsat olacağına benziyor.
 

Vasily

heaven

Discord:

ercikking#3361

Katılım
10 Mayıs 2014
Mesajlar
51
Elmaslar
19
Puanlar
13.420
Bilgilendirme için teşekkürler, takipteyim!
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

25 Haziran 2020 tarihine biraz var ancak çok da uzak değil. Şimdiden o gün için para biriktirmeye başlayacağım ki son derece yararlı konu olmuş.
 
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı