Last Skyblock
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Puanlar
- 0
Söyle anlatıyım skyblock serverim var serverimde coin sistem var ahtapot ve blaze kesince icinden coin cıkıyor ahtapot yuksekten dusunce oluyor fakat spawner aynı anda 2 tane dogurdugu icin hepsi birlesiyor ve 2x oldugu icin 1 x oluyor 1 x kaliyor warp takasda ise koyululeri yan yana koyuyorum takas icin onlarda birlesinde bug oluyor istedigim sey mob stack olucak fakat blaze ahtapot inek koyluyu birleştirmicekDaha detaylı anlatabilir misiniz?
Cok Oyuncu Olunca Sunucuda Kucuk Droplar Olabilir Diye KullaniyorumStackMob buglu bir plugindir. Silmenizi öneririm. Şahsen ben kullanmıyorum, kullanmak ta istemiyorum.
Oyle ama sunucunun bugları daha önemli şahsen :)Cok Oyuncu Olunca Sunucuda Kucuk Droplar Olabilir Diye Kullaniyorum
config.yml içindeki no-stack-types: kısmını bununla değiştirin;Söyle anlatıyım skyblock serverim var serverimde coin sistem var ahtapot ve blaze kesince icinden coin cıkıyor ahtapot yuksekten dusunce oluyor fakat spawner aynı anda 2 tane dogurdugu icin hepsi birlesiyor ve 2x oldugu icin 1 x oluyor 1 x kaliyor warp takasda ise koyululeri yan yana koyuyorum takas icin onlarda birlesinde bug oluyor istedigim sey mob stack olucak fakat blaze ahtapot inek koyluyu birleştirmicek
no-stack-types:
- 'BLAZE'
- 'SQUID'
- 'VILLAGER '
- 'COW'
Stack Mob bugsuz olani diyebiliyorum hocamOyle ama sunucunun bugları daha önemli şahsen :)
Sizin kararınız :)Stack Mob bugsuz olani diyebiliyorum hocam
Stack Mob bugsuz olani diyebiliyorum hocamOyle ama sunucunun bugları daha önemli şahsen :)
Oyle bir metin yok hocam confingin içinde :)config.yml içindeki no-stack-types: kısmını bununla değiştirin;
Kod:no-stack-types: - 'BLAZE' - 'SQUID' - 'VILLAGER ' - 'COW'
Başka bir plugin ile karıştırdınız galiba.config.yml içindeki no-stack-types: kısmını bununla değiştirin;
Kod:no-stack-types: - 'BLAZE' - 'SQUID' - 'VILLAGER ' - 'COW'
Hangi eklentiyi kullanıyorsunuz?Stack Mob bugsuz olani diyebiliyorum hocam
Oyle bir metin yok hocam confingin içinde :)
Tamamdir Halletim Hocam SaolunHangi eklentiyi kullanıyorsunuz?