Sol Reklam

Çözüldü Stack Mob

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Last Skyblock

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Puanlar
0
Arkadaslar merhaba serverimde stack mob kullanıyorum iron golem sistem oldugu icin fakat warp takas yaparken yada bir moba bir item ekleyince birleşiyor 1 tanesi oluyor acaba Squid Cow Blaze Villager Birleşmeyen Bir Şekilde Yapabilirmiyiz

Daha detaylı anlatabilir misiniz?

Daha detaylı anlatabilir misiniz?
Söyle anlatıyım skyblock serverim var serverimde coin sistem var ahtapot ve blaze kesince icinden coin cıkıyor ahtapot yuksekten dusunce oluyor fakat spawner aynı anda 2 tane dogurdugu icin hepsi birlesiyor ve 2x oldugu icin 1 x oluyor 1 x kaliyor warp takasda ise koyululeri yan yana koyuyorum takas icin onlarda birlesinde bug oluyor istedigim sey mob stack olucak fakat blaze ahtapot inek koyluyu birleştirmicek

StackMob buglu bir plugindir. Silmenizi öneririm. Şahsen ben kullanmıyorum, kullanmak ta istemiyorum.

Söyle anlatıyım skyblock serverim var serverimde coin sistem var ahtapot ve blaze kesince icinden coin cıkıyor ahtapot yuksekten dusunce oluyor fakat spawner aynı anda 2 tane dogurdugu icin hepsi birlesiyor ve 2x oldugu icin 1 x oluyor 1 x kaliyor warp takasda ise koyululeri yan yana koyuyorum takas icin onlarda birlesinde bug oluyor istedigim sey mob stack olucak fakat blaze ahtapot inek koyluyu birleştirmicek
config.yml içindeki no-stack-types: kısmını bununla değiştirin;
Kod:
no-stack-types:
   - 'BLAZE'
   - 'SQUID'
   - 'VILLAGER '
   - 'COW'

config.yml içindeki no-stack-types: kısmını bununla değiştirin;
Kod:
no-stack-types:
   - 'BLAZE'
   - 'SQUID'
   - 'VILLAGER '
   - 'COW'
Başka bir plugin ile karıştırdınız galiba.

Tamamdir Halletim Oyle Bir Metin Yok Fakat Siz Ekleyince Olusup Oyun İcinde SIkıntı cıkmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı