daywe
Demir Cevheri Gibiyim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sizi anlıyorum ancak ne gibi özellik örnek verebilirmisiniz rica etsem lütfenÇok klasik olmuş ya biraz daha özellik ekleseydin daha iyi olurdu hem başlangıç için güzel paket hazırlarsan yükselişin o kadar iyi olur
Benim lobby skriptim gibi özellikler olabilirdi kozmetik vb. özellikler olabilirdi.Sizi anlıyorum ancak ne gibi özellik örnek verebilirmisiniz rica etsem lütfen
Sizi anlıyorum ancak ne gibi özellik örnek verebilirmisiniz rica etsem lütfenÇok klasik olmuş ya biraz daha özellik ekleseydin daha iyi olurdu hem başlangıç için güzel paket hazırlarsan yükselişin o kadar iyi olur
Anlıyorum ancak bu çakma lobi 3 saniye sonra aktarılıyor lobiyeBenim lobby skriptim gibi özellikler olabilirdi kozmetik vb. özellikler olabilirdi.
Sizi anlıyorum ancak ne gibi özellik örnek verebilirmisiniz rica etsem lütfen
Anlıyorum ancak bu çakma lobi 3 saniye sonra aktarılıyor lobiye
Nedemek Kardeş kardeşe böbregini verir :) şaka biryana her zaman yanınızdayım Umarım daha yüksek yerlere gelirsiniz.Başlangıç için ideal benim sunucumada çok yardım etti hatta sunucuyu o tasarladı diyebilirim başarılar.
Bilmiyordum bunu teşekür ederim sizden ögrenmiş oldum :) ancak istiyen silebilir bana göre gereklidirisim-bug-fixed gereksiz Authme'nin yeni sürümleri o bug'ı engelliyor.
MaskeliPeder#8352
Teşekür ederimhocam ellerinize sağlık güzel olmuş
Muro#9292
Degerli yorumunuz için teşekür ederim.FakeLobi İçin ideal bir paket.