Sol Reklam

SkyGravity | Yepyeni Market Sistemi İle Persembe Gunu Aktif

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ByGravity

Bazen Olmek İstersen Ama Olmaz :(
Elmaslar
13
Puanlar
0
Dipnot (Hakkımızda) : Sunucumuz eskiden "CloudCraft" isimi ile hizmet veriyordu ancak beta sürümü ve bazı eksiklerden dolayı kapatıldı şimdi iste eksizsiz bir şekilde sunucuyu acıcağız yeni spawn yeni sistem ve yeni isim dahası var elbette, sizde keşfetmek isterseniz sunucumuza gelebilirsiniz. (sürümümüz 1.8) sunucu bu hafta perşembe tarihinde yani 31.08.2017 tarihinde saat 12:00'da hizmete geçicektir ilk ay %50 indirim olucaktır aşağıdaki tabloda vip fiyatları %50 indirimli şekilde yazılmıştır.

0BOrzR.png

Sunucumuzun spawnı hakkında birkaç resim göstereceğiz, spawnda bulunan bölümler Zararlı ve zararsız mob, market, Bilgi, vipbilgi, kasalar ve koylu takas.
PrXGG7.png

BAlGbD.png

Sunucunuzdan en az 5 adet görsel ekler misiniz?

Elbette eve geldiğim zaman bunu ayarlıyacağım iyi forumlar.

Elbette eve geldiğim zaman bunu ayarlıyacağım iyi forumlar.[DOUBLEPOST=1504111709,1504111693][/DOUBLEPOST]Elbette eve geldiğim zaman bunu ayarlıyacağım iyi forumlar.

Sunucunun emekten kastı her şeyin hazır olmaması mı zor kasılmak mı[DOUBLEPOST=1504118152,1504118116][/DOUBLEPOST]Heans beni hatırladın mı

Sunucu özellikleri hakkında biraz daha bilgi verir misiniz. ''Emek sunucu'' ne gibi bir özellik söyleyebiliriz ki klasik bir sunucudan ibaret olur fakat günümüz sunucuları full op oluyor lakin emek sunucular pek tutulmuyor bu yüzden hiçbir sunucuda görülmemiş bir özellik ortaya atmanız çok çok iyi olur. Şimdiden başarılarınızın devamını dilerim iyi forumlar...

Merhaba butun yorumları okuyup şöyle bir cevap yazmayı uygun gördüm,başlangıçta diamond block golem sp felan verdiğimiz yok oyunculara başlangıçta bir miktar para veriyoruz tarım yaparak parasına para demiyor yani kasılma yontemi tarım.

Son düzenleme:
Kimse demiyor ki başlangıçta golem,elmas blok vs. itemler verdiğinizi fakat herkes op açıyor ve yanı sıra açılan emek sunucular tutmuyor. Sizin de sunucunuz emek kendinize has özellikler getirmelisiniz ki sunucu sevilsin. Geçmişte çok oynadım emek sunucularda, günlük 25-30 online çekerdi ama şimdiki emek sunuculara bakıyorum da günlük 5 oyuncu çekse şükür ediyor haline.

Kimse demiyor ki başlangıçta golem,elmas blok vs. itemler verdiğinizi fakat herkes op açıyor ve yanı sıra açılan emek sunucular tutmuyor. Sizin de sunucunuz emek kendinize has özellikler getirmelisiniz ki sunucu sevilsin. Geçmişte çok oynadım emek sunucularda, günlük 25-30 online çekerdi ama şimdiki emek sunuculara bakıyorum da günlük 5 oyuncu çekse şükür ediyor haline.
Evet olabilir ama bari bir eğlencesi olsun op yapıp 10 dakikada 1000 level olmak yerine kendi hakkıyla 1 saate 1000 level olması daha iyi bakalım güzel onlineler görücez inşallah.

Teşşekür ederiz herzaman bekleriz.

Orada olabilirsem gelirim iyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı