Sol Reklam

Çözüldü SKYBLOCKDA VİP ALINCA GENEL HERYERDE VİP OLUNSUN NASIL SAGLARIM ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TakıntılıOyuncu

Skript İsteklerinizi Özelen Bildirebilirsiniz..!
Elmaslar
60
Puanlar
0
ALINAN VİP GENEL OLUCAK YANI 15TL YE VİP ALDIYSAN BU SKYBLOCKDA , FACTIONDA ... GECERLI OLUCAK BILEN VAR MI BİRDE GUNDUZ YOK ISEM OKULDAYIMDIR :d

Vip Zero Plugin Var BungeeCord Ekle Kur Ayarla Ve Siteden BungeeCord Port Göre Ayarla Çalışır, İyi Forumlar :)

Vip Zero Plugin Var BungeeCord Ekle Kur Ayarla Ve Siteden BungeeCord Port Göre Ayarla Çalışır, İyi Forumlar :)
BİR VİDEOSUNU ÇEKİP ATARMISIN YADA VİDEOSUNU BULUP ATARMISIN ?

Plugin bende var zaten :) nasıl ayarlayacagımı bılmıyorum

VALLA BULAMADIM AGA BEA 2DK ARA BUL LİNK AT NOLCAK :(
İyi Forumlar :)
[DOUBLEPOST=1507282726,1507282694][/DOUBLEPOST]'Video Benim Değil '

Çözülmediyse Başka Bir Video Atabiliriz.

İyi Forumlar :)

[DOUBLEPOST=1507282726,1507282694][/DOUBLEPOST]'Video Benim Değil '

VIP vermeyi değil, bütün sunucularda VIP olmayı ayarlamak için video istiyor.
Soruna gelmiş olursak, VIPZero ile değil "GroupManager" ile oluyor.

MySQL bilgilerini bağlıyorsun, zaten otomatik olarak bütün sunucularda oluyor.

VIP vermeyi değil, bütün sunucularda VIP olmayı ayarlamak için video istiyor.
Soruna gelmiş olursak, VIPZero ile değil "GroupManager" ile oluyor.

MySQL bilgilerini bağlıyorsun, zaten otomatik olarak bütün sunucularda oluyor.
Zaten İkiside Aynı Onda Sadece Tek Gösterilmiş Üstelik Süreli Vip "GroupManager" İle Verilmiyor Ve Tüm İzinler Aynı Değil Bir Arza Veya Hata Yaparsa İzinlerde Tüm Emekleri Boşa Gider MySQL VipZero Da Da Var.

Zaten İkiside Aynı Onda Sadece Tek Gösterilmiş Üstelik Süreli Vip "GroupManager" İle Verilmiyor Ve Tüm İzinler Aynı Değil Bir Arza Veya Hata Yaparsa İzinlerde Tüm Emekleri Boşa Gider MySQL VipZero Da Da Var.
Ama VIPZero GroupManager destekli olduğundan ve birine yetki verince bütün sunucularda olması için mantıklı olur.
Sorun çözüldü ise lütfen belirtiniz, yetkili etiketlemeyiniz.

DOSTUM AT Bİ VİDEO AYRICA BEN DEMEDİM Kİ SÜRELİ VİP VERME DİYE BİŞİ BUNU BENDE BİLİYORUM DEDİMKİ VİPLER TUM SUNUCUDA GECERLI OLSUN HUB SUNUCUDA GECERLI OLSUN DEDIM CRAFT RİSEDE Kİ GİBİ[DOUBLEPOST=1507307867,1507307832][/DOUBLEPOST]
DOSTUM AT Bİ VİDEO AYRICA BEN DEMEDİM Kİ SÜRELİ VİP VERME DİYE BİŞİ BUNU BENDE BİLİYORUM DEDİMKİ VİPLER TUM SUNUCUDA GECERLI OLSUN HUB SUNUCUDA GECERLI OLSUN DEDIM CRAFT RİSEDE Kİ GİBİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı