- Elmaslar
- 8
- Puanlar
- 0
- Minecraft
- YigitSheriff
Peki, deneyeyim.Büyük ihtimal "en-US" dosyasını editledin. Direk "locale" yazanı editle.
Aynen local'den EditliyeceksinBüyük ihtimal "en-US" dosyasını editledin. Direk "locale" yazanı editle.
Gerek yok, ben değiştirmeden yaptım.ada schematic ini değiştirmelisin
sign:
line1: "&1[A Skyblock]"
line2: "[player]"
line3: "Aşağı Düşme!"
line4: "Dikkatli Ol!"
sign-acidisland:
line1: "&1[AsitAdası]"
line2: "[player]"
line3: "Su Asittir!"
line4: "Dikkatli Ol!"
Büyük ihtimalle schematic editlemem gerek, bunu nasıl yaparım notepad++ ile açınca enteresan siyah şeyker çıkıyor.locale dosyam yok + en_US ta da
Kod:sign: line1: "&1[A Skyblock]" line2: "[player]" line3: "Aşağı Düşme!" line4: "Dikkatli Ol!" sign-acidisland: line1: "&1[AsitAdası]" line2: "[player]" line3: "Su Asittir!" line4: "Dikkatli Ol!"
Yazıyor fakat ada oluşturunca SonOsmanlı yazıyor tabelada , anlamadım gitti.
askyblock dosyasına gir schematics bölümüne gir ordaki ada schematicini kopyala sonra plugins e gel worledit klasörüne gir schematics klasörüne gir yoksa kendin oluştur farketmez kopyaladığın shematic i worledit klasöründeki schematics klasörüne atlocale dosyam yok + en_US ta da
Kod:sign: line1: "&1[A Skyblock]" line2: "[player]" line3: "Aşağı Düşme!" line4: "Dikkatli Ol!" sign-acidisland: line1: "&1[AsitAdası]" line2: "[player]" line3: "Su Asittir!" line4: "Dikkatli Ol!"
Yazıyor fakat ada oluşturunca SonOsmanlı yazıyor tabelada , anlamadım gitti.[DOUBLEPOST=1513254399,1513254356][/DOUBLEPOST]
Büyük ihtimalle schematic editlemem gerek, bunu nasıl yaparım notepad++ ile açınca enteresan siyah şeyker çıkıyor.
ediğinizi yaptım ama //scheamatic delete komudu çalışmıyordu bende world edit kalsöründen ve askblock tan adlım eski şematiğimi yedekledim yeni şematiği attım boşboş bir ada verdi bana ?askyblock dosyasına gir schematics bölümüne gir ordaki ada schematicini kopyala sonra plugins e gel worledit klasörüne gir schematics klasörüne gir yoksa kendin oluştur farketmez kopyaladığın shematic i worledit klasöründeki schematics klasörüne at
sonra oyuna gir /schematic load <schematic ismi> yaz //paste yaz sonra gelen adayı editle adayı 1 köşesinden diğer 1 köşesine seç //copy yaz sonrada /schematic delete <schematic ismini> yaz sonra /schematic save <schematic ismi> yaz bu kadar sonra worledit klasöürnden o schematici al askyblocktakine at
schematicleri bi kontrol etediğinizi yaptım ama //scheamatic delete komudu çalışmıyordu bende world edit kalsöründen ve askblock tan adlım eski şematiğimi yedekledim yeni şematiği attım boşboş bir ada verdi bana ?
Ettim şu an acaba isimden dolayımıdır dedim island.schematic yaptım ama şimdide an internal error diyorschematicleri bi kontrol et
bak askyblock configindeki isim askyblock schematics deki isim worledit schematicsdeki isimlerin hepsi aynı olcak bunu yap ve deneEttim şu an acaba isimden dolayımıdır dedim island.schematic yaptım ama şimdide an internal error diyor
Öyle yaptım olmadı skype versene ?bak askyblock configindeki isim askyblock schematics deki isim worledit schematicsdeki isimlerin hepsi aynı olcak bunu yap ve dene