Sol Reklam

Çözüldü SkyBlock Ada Kırma Yetkisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Berkay_BCTR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 4.009
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Berkay_BCTR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Puanlar
0
İlk olarka herkeze merhaba. (İnşallah Doğru Yere Açmışımdır)
●Serverimde bir oyuncuya başkasının adasını kırabilmesi işin yetki vermek istiyorum. Yani Oyuncuları gezerken sp leri kırabilmesi için filan , askyblock permissiondan Filan Bulamadım Yardımcı olursanız Sevinirim.

Kod:
askyblock.island.*

Ğ
Kod:
askyblock.island.*
Cidden bu kadar kolaymı yani bu yetkiyi bir oyuncuya verince serverdeki tüm adaları kırabilcekmi ada korunuyor koruması var o kalkavakmı yani ( yetki verdiğim o oyuncu için )

:) dediğin askyblockta imkaansız herkes kendi adasından sorumludur diye bir kural var hatta fly desteğide geldi şunu diyor artık herkes kendi adasında uçabilir.

@Twenor42
Galiba anlamadın, arkadaş diyor ki şimdi yetkili olduğunu sunucuda op olmadan ada nasıl kırılır veya ada kırma permission'u varmı?
Bu gerekli bir şey bizim için.
Yardımcı olursan teşekkür ederim :)

@Twenor42
Galiba anlamadın, arkadaş diyor ki şimdi yetkili olduğunu sunucuda op olmadan ada nasıl kırılır veya ada kırma permission'u varmı?
Bu gerekli bir şey bizim için.
Yardımcı olursan teşekkür ederim :)
Sayın @LifeBugraRS zaten Twenor42 nin vermiş oldugu yetki bu işlevi görüyor, ve op oyuncuları herhangi bir oyuncunun adasını kırabilir.

@Burak1kral
Ben zaten opların kırması değil zaten oplar heryeri kırabilir. op olmayan kişilerin yani Moderator gibi kişilerin kırmasından kastediyorum.

Kod:
askyblock.mod.bypassprotect

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı