Sol Reklam
  • Moderatör Ekibi Alımları Aktif!
    Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun moderatör ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.

Çözüldü [Skript Yardımcı] Bazı Skripterler İçin Yardım | SpreyTim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

T3OM2N

Skripter
Elmaslar
22
Puanlar
0
Yer
Alanya/Antalya
Öncelikle Selamun Aleyküm MC-TR Ailesi,
Bugün Sizlerden Skript'den Anlayanlardan Yardım İsteyeceğim.Ben Skript Yapacağım 1-2 Hafta Sonra Büyük Bir Proje Yapıcağım Fakat Ondan Önce Bana Bir Arkadaş Lazım Yardım Edebilecek.Skript'de Yeni Öğrenen Değil, Skript İle Bir Bilgili Olan Kişileri Arıyorum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar Bunların Kriterleri Var;
  • Önceden Yazdığınız Bir Skript Olmalı.
  • Ben Yapamıyorum,Yok Şu Böyle Değil Her Zaman Araştırarak Yapıcak Bilemediklerini
Arkadaşlar Bu Kriterlere Uyanlar Skype Adresimden Ekleyebilirler.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skype Adresim: live:tkanbolat
Web Site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Yenileniyor..)

Ben olabilirdimde amatör işlerle uğraşmıyorum artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı