T3OM2N
Skripter
Öncelikle Selamun Aleyküm MC-TR Ailesi,
Bugün Sizlerden Skript'den Anlayanlardan Yardım İsteyeceğim.Ben Skript Yapacağım 1-2 Hafta Sonra Büyük Bir Proje Yapıcağım Fakat Ondan Önce Bana Bir Arkadaş Lazım Yardım Edebilecek.Skript'de Yeni Öğrenen Değil, Skript İle Bir Bilgili Olan Kişileri Arıyorum.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Bugün Sizlerden Skript'den Anlayanlardan Yardım İsteyeceğim.Ben Skript Yapacağım 1-2 Hafta Sonra Büyük Bir Proje Yapıcağım Fakat Ondan Önce Bana Bir Arkadaş Lazım Yardım Edebilecek.Skript'de Yeni Öğrenen Değil, Skript İle Bir Bilgili Olan Kişileri Arıyorum.
Arkadaşlar Bunların Kriterleri Var;
- Önceden Yazdığınız Bir Skript Olmalı.
- Ben Yapamıyorum,Yok Şu Böyle Değil Her Zaman Araştırarak Yapıcak Bilemediklerini
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Skype Adresim: live:tkanbolat
Web Site:
(Yenileniyor..)
Web Site:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.