RomanticWarior
Yay Yok, İskelet Yok
- Elmaslar
- 113
- Puanlar
- 4.350
Konuyu Biraz daha Açarmısınız[DOUBLEPOST=1505230806,1505230305][/DOUBLEPOST]
ARKADAŞLAR OYUNCUNUN ENVANTERİNDE ELMAS VAR İSE İSTEDİGİM KORDİNATA IŞINLANMASİNİ İSTİORUM BUNU NASİ YAPA BİLİRİM YAPTİGİM SKRİPTE EKLEYECEGİM YARDİM EDERSENİZ SEVİRİM.
Birazdaha Açarmısınız Konuyu
ARKADAŞLAR OYUNCUNUN ENVANTERİNDE ELMAS VAR İSE İSTEDİGİM KORDİNATA IŞINLANMASİNİ İSTİORUM BUNU NASİ YAPA BİLİRİM YAPTİGİM SKRİPTE EKLEYECEGİM YARDİM EDERSENİZ SEVİRİM.
OYUNCU OYUNA GİRDİGİNDE ENVANTERİNDE ELMAS VAR İSE AYARLAYACAGİM KORDİNATA IŞINLANMASİNİ İSTİORUM DOSTUM.Konuyu Biraz daha Açarmısınız[DOUBLEPOST=1505230806,1505230305][/DOUBLEPOST]
Birazdaha Açarmısınız Konuyu
Anlamadınız Beni Bunu Nerde Kullancaksınız Lobidemi SkyBlocktamı Nerede ?
Hayir Bunu Yaptigim Jail Skriptinde Kullanacagim Mantık Şu Şekilde Oyuncu Oyundan Cıkıp Giriş Yaptiginda Oyuncu Hapisten Cıkıor Ben Buna Cözüm Olarak Oyuncu Hapise Girdginide 1 Adet Envanterine Elmas Gelicek Oyuncu Cıkıp Giriş Yaptiginda Oyuna Envanterindeki Elmas Sayesinde Jaile Tekrar Işınlanacak Oyuncunun Jail Süresi Bittginidede Oyuncuyu Spawna Işınlayip Elmasi Envanterinden Silecegim Tek Yapamadigim Yer Oyuncunun Envanterinde Elmas Varken Jaile Işınlanmasini yapamiorum.[DOUBLEPOST=1505233147,1505233089][/DOUBLEPOST]Lobiniz Varmı ?
Bunu Yaptigim Jail Skriptinde Kullanacagim Mantık Şu Şekilde Oyuncu Oyundan Cıkıp Giriş Yaptiginda Oyuncu Hapisten Cıkıor Ben Buna Cözüm Olarak Oyuncu Hapise Girdginide 1 Adet Envanterine Elmas Gelicek Oyuncu Cıkıp Giriş Yaptiginda Oyuna Envanterindeki Elmas Sayesinde Jaile Tekrar Işınlanacak Oyuncunun Jail Süresi Bittginidede Oyuncuyu Spawna Işınlayip Elmasi Envanterinden Silecegim Tek Yapamadigim Yer Oyuncunun Envanterinde Elmas Varken Jaile Işınlanmasini yapamiorum.Anlamadınız Beni Bunu Nerde Kullancaksınız Lobidemi SkyBlocktamı Nerede ?
command /jailokasyon:
permission: skript.admin
permission message: &cOffff çok mantıklı efendim. Buna yetkin yok uğraşma.
trigger:
set {jailokasyon} to location of player
message "Jail lokasyonu kaydedildi!"
stop
on connect:
if player has 1 nether star named "&4&l&oJaildesin dostum!":
teleport player to {jailokasyon}
Dostum Yardimin İçin Muteşekkrim. Oldu :)Kod:command /jailokasyon: permission: skript.admin permission message: &cOffff çok mantıklı efendim. Buna yetkin yok uğraşma. trigger: set {jailokasyon} to location of player message "Jail lokasyonu kaydedildi!" stop on connect: if player has 1 nether star named "&4&l&oJaildesin dostum!": teleport player to {jailokasyon}
Hocam buyrun. Addon gerektirmez.
Sorun Çözüldü İse Belirtin.Dostum Yardimin İçin Muteşekkrim. Oldu :)
Lağkin on connect yerine on join de işe yarior buda diger yaptigim skriptle cakisior ona bi cözüm bulamazmiyiz yawKod:command /jailokasyon: permission: skript.admin permission message: &cOffff çok mantıklı efendim. Buna yetkin yok uğraşma. trigger: set {jailokasyon} to location of player message "Jail lokasyonu kaydedildi!" stop on connect: if player has 1 nether star named "&4&l&oJaildesin dostum!": teleport player to {jailokasyon}
Hocam buyrun. Addon gerektirmez.
Lağkin on connect yerine on join de işe yarior buda diger yaptigim skriptle cakisior ona bi cözüm bulamazmiyiz yaw
On Connect Değiştirmeden DeneyinLağkin on connect yerine on join de işe yarior buda diger yaptigim skriptle cakisior ona bi cözüm bulamazmiyiz yaw
Dostum Anlatmaya Calistigim Şey Oyuncunun Elinde Nether Star Yokken şu komutun çalişmasi on join: teleport player to {spawn.yeri}öyle de yapabilirsiniz hocam sıkıntı olmaz