Sol Reklam

Çözüldü SKRİPT YARDİM !!!!!!!!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RomanticWarior

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
113
Puanlar
4.350
  • ARKADAŞLAR OYUNCUNUN ENVANTERİNDE ELMAS VAR İSE İSTEDİGİM KORDİNATA IŞINLANMASİNİ İSTİORUM BUNU NASİ YAPA BİLİRİM YAPTİGİM SKRİPTE EKLEYECEGİM YARDİM EDERSENİZ SEVİRİM.

• ARKADAŞLAR OYUNCUNUN ENVANTERİNDE ELMAS VAR İSE İSTEDİGİM KORDİNATA IŞINLANMASİNİ İSTİORUM BUNU NASİ YAPA BİLİRİM YAPTİGİM SKRİPTE EKLEYECEGİM YARDİM EDERSENİZ SEVİRİM.
Konuyu Biraz daha Açarmısınız[DOUBLEPOST=1505230806,1505230305][/DOUBLEPOST]

Birazdaha Açarmısınız Konuyu

Konuyu Biraz daha Açarmısınız[DOUBLEPOST=1505230806,1505230305][/DOUBLEPOST]
Birazdaha Açarmısınız Konuyu
OYUNCU OYUNA GİRDİGİNDE ENVANTERİNDE ELMAS VAR İSE AYARLAYACAGİM KORDİNATA IŞINLANMASİNİ İSTİORUM DOSTUM.

Lobiniz Varmı ?

Anlamadınız Beni Bunu Nerde Kullancaksınız Lobidemi SkyBlocktamı Nerede ?

Lobiniz Varmı ?
Hayir Bunu Yaptigim Jail Skriptinde Kullanacagim Mantık Şu Şekilde Oyuncu Oyundan Cıkıp Giriş Yaptiginda Oyuncu Hapisten Cıkıor Ben Buna Cözüm Olarak Oyuncu Hapise Girdginide 1 Adet Envanterine Elmas Gelicek Oyuncu Cıkıp Giriş Yaptiginda Oyuna Envanterindeki Elmas Sayesinde Jaile Tekrar Işınlanacak Oyuncunun Jail Süresi Bittginidede Oyuncuyu Spawna Işınlayip Elmasi Envanterinden Silecegim Tek Yapamadigim Yer Oyuncunun Envanterinde Elmas Varken Jaile Işınlanmasini yapamiorum.[DOUBLEPOST=1505233147,1505233089][/DOUBLEPOST]
Anlamadınız Beni Bunu Nerde Kullancaksınız Lobidemi SkyBlocktamı Nerede ?
Bunu Yaptigim Jail Skriptinde Kullanacagim Mantık Şu Şekilde Oyuncu Oyundan Cıkıp Giriş Yaptiginda Oyuncu Hapisten Cıkıor Ben Buna Cözüm Olarak Oyuncu Hapise Girdginide 1 Adet Envanterine Elmas Gelicek Oyuncu Cıkıp Giriş Yaptiginda Oyuna Envanterindeki Elmas Sayesinde Jaile Tekrar Işınlanacak Oyuncunun Jail Süresi Bittginidede Oyuncuyu Spawna Işınlayip Elmasi Envanterinden Silecegim Tek Yapamadigim Yer Oyuncunun Envanterinde Elmas Varken Jaile Işınlanmasini yapamiorum.

Kod:
command /jailokasyon:
    permission: skript.admin
    permission message: &cOffff çok mantıklı efendim. Buna yetkin yok uğraşma.
    trigger:
        set {jailokasyon} to location of player
        message "Jail lokasyonu kaydedildi!"
        stop

on connect:
    if player has 1 nether star named "&4&l&oJaildesin dostum!":
        teleport player to {jailokasyon}
Hocam buyrun. Addon gerektirmez.

Kod:
command /jailokasyon:
    trigger:
        stop

on connect:
Dostum Yardimin İçin Muteşekkrim. Oldu :)

Kod:
command /jailokasyon:
    trigger:
        stop

on connect:
Lağkin on connect yerine on join de işe yarior buda diger yaptigim skriptle cakisior ona bi cözüm bulamazmiyiz yaw

öyle de yapabilirsiniz hocam sıkıntı olmaz
Dostum Anlatmaya Calistigim Şey Oyuncunun Elinde Nether Star Yokken şu komutun çalişmasi on join: teleport player to {spawn.yeri}
2 side on join olunca cakisior hapiste başlatmior[DOUBLEPOST=1505239233,1505237722][/DOUBLEPOST]Sorun Çözüldü Herkese Teşekkürler :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı