Sol Reklam

Proje Skript Projesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HypelX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.453
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HypelX

Uzun yoldan geldim, uzun yola devam..
Elmaslar
718
Puanlar
15.420
Yer
Earth
Minecraft
ZiyaBRN

Discord:

ZiyaBRN#8832

Bana Böyle İlginç Bir Skript Fikiri Lazım en az bi 250 Kod dan fazla Olsun Yani Büyük Bir Fikir Olsun.

Metin taşı kodlayabilirsin particle eklersin havadan meteor gibi düşer orada bir ejderha yumurtası oluşur ve o yumurtaya birisi vurduğunda zombi doğar. Hatta bunu MythicMobs ile beraber kullanabilirsek çok süper şeyler çıkar.

Metin taşı kodlayabilirsin particle eklersin havadan meteor gibi düşer orada bir ejderha yumurtası oluşur ve o yumurtaya birisi vurduğunda zombi doğar. Hatta bunu MythicMobs ile beraber kullanabilirsek çok süper şeyler çıkar.
Metin Taşını Geliştirmek değilde Yeni Fikirler Üretmek Olsa Daha Sağlıklı Olabilir.

Faction, skyblock gibi basit şeylerden çıkmak gerek artık o yüzden dedim.

Buraya yazın da bizde bilelim.

Keşke söyleseydin :)

Ayriyeten "Süpriz" değil "Sürpriz" dir. (Ağır Türkçe takıntım varda)

Eks nabyon adam supriz yapcamis ne güzel işte

Eks nabyon adam supriz yapcamis ne güzel işte
Skript değil bu sefer çok düzenli bir PL paketi yapacağım, fakat Faction, Skyblock olmayacak Başka Bir Tür olcak -_-

Skript değil bu sefer çok düzenli bir PL paketi yapacağım, fakat Faction, Skyblock olmayacak Başka Bir Tür olcak -_-
knk dcdn ip at geliom bende yhapcam :ASF[DOUBLEPOST=1503133912,1503133892][/DOUBLEPOST]
knk dcdn ip at geliom bende yhapcam :ASF

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı