- Elmaslar
- 62
- Puanlar
- 4.170
Evet duruyor hıc bir şey yapmadım zatenbir yerde hata yapmışsındır skriptin .jar dosyası duruyormu bi bakarmısn ?
Sürüm 1.9 plugin sürüm:2.1.2 Daha 3 gun once calısıyordu hıc ellemedım smdı calısmıyorSunucu versiyonun ile skript versiyonu uyuşmuyor olabilir.
Hayır herşey duruyor[DOUBLEPOST=1512417146,1512417114][/DOUBLEPOST]aternos geçici server sağladığı için dosyların silinmiş olabilir mi?kontrol et.
Hayır herşey duruyor[DOUBLEPOST=1512417581][/DOUBLEPOST]Yok mu şu sorunu çözebilecek :(aternos geçici server sağladığı için dosyların silinmiş olabilir mi?kontrol et.
SS ATAMIYORUM Paintte ekran smsıyah gozukuyor mc ss almıyor ama bu linkden pl leri görebilirsiniz » Server info - Game-State.com[DOUBLEPOST=1512418572,1512418422][/DOUBLEPOST]Servere Girip /pl yazıp ss alıp atarmısın
Tamam buldm ss i buyrunServere Girip /pl yazıp ss alıp atarmısın
yAZDM Reload attm bıde pl ye yıne reload atınca aynı hatayı verıyor buyrun ssoyunda şu kodu yazın çalışıcaktır.
Kod:/sk enable all
Yazdım ve sorunsuz bir şekilde reload attı Gm de sorun yok yaniGroupManager da bi reload atarmısınız
/manload yazarak. Eğer GroupManager da hata çıkarsa skriptide etkiliye bilir.
Dosya atamıyorum Çünkü serverim * danSadece skript'in jar dosyasını sil ve bu jar'ı yükle diğer jar dosyasını yedek al.
İndirme Linki: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
Virus Total: VirusTotal