Minato Namikaze
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 2
- Puanlar
- 0
Herkese tekrardan selam bugün sizelere Skript nedirin 2. versiyonunu sunacağım burda daha detaylı bir şekilde göstericem. Öncelikle hangi programlarla yazıldığını gösteriyim. Benim Tavsiyem Notepad++ ilk olarak verdiğim linkten Notepad++ indirin.
şimdi indirdikten sonra kurduğumuzda masaüstüne gelecektir notepadimizi açalım
şimdi buraya bir iki komut yazalım örn.
bu komut sayesinde insalar alım varmı dediğinde bunu yazamayacaklar ve onlara konsol alım yok diyecek. fakat bunu nasıl ve nereye kaydedeceğiz. oncelikle sol yukardaki dosyaya butonuna tıklayın.
burdan farklı kaydete basın.
ben şu anda masaüstüne kaydedeceğim. alttan kayıt türünü all types yapın..
ve dosyanıza bir isim verin. fakat bu isimin sonuna .sk getireceğiz.
ve kaydete basıyoruz. kaydettiğiniz yere dosyaadınız.sk adlı bir şey geldi onu serverinizin içindeki Skript dosyasının içindeki scripts adlı dosyaya atıyoruz. Ve serverimize reload çekiyoruz. artık skriptiniz hazır.
GÖRÜŞMEK ÜZERE REP ATMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIN
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
şimdi indirdikten sonra kurduğumuzda masaüstüne gelecektir notepadimizi açalım
şimdi buraya bir iki komut yazalım örn.
bu komut sayesinde insalar alım varmı dediğinde bunu yazamayacaklar ve onlara konsol alım yok diyecek. fakat bunu nasıl ve nereye kaydedeceğiz. oncelikle sol yukardaki dosyaya butonuna tıklayın.
burdan farklı kaydete basın.
ben şu anda masaüstüne kaydedeceğim. alttan kayıt türünü all types yapın..
ve dosyanıza bir isim verin. fakat bu isimin sonuna .sk getireceğiz.
ve kaydete basıyoruz. kaydettiğiniz yere dosyaadınız.sk adlı bir şey geldi onu serverinizin içindeki Skript dosyasının içindeki scripts adlı dosyaya atıyoruz. Ve serverimize reload çekiyoruz. artık skriptiniz hazır.
GÖRÜŞMEK ÜZERE REP ATMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYIN