Sol Reklam

Çözüldü Skript ile ilgili 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dayıoğlu

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
0
Puanlar
8.755
Merhaba Değerli MC-TR Kullanıcıları Benim Bi FFA Komudum var Farklı Yerlere Işınlanabiliyoruz Ona Sk Load Ekleyemedim siz Eklerseniz Sevinirim Bide Küçük Bi anlatım Geçerseniz Çok Makbule Geçer
smile.png

Kod:
command /spawnekle:    permission: admin    trigger:        add location of player to {spawns::*}command /spawnlarisil:    permission: admin    trigger:        delete {spawns::*}command /ffa:    trigger:        set {_t} to random element of {spawns::*}        teleport player to {_t}

Merhaba Değerli MC-TR Kullanıcıları Benim Bi FFA Komudum var Farklı Yerlere Işınlanabiliyoruz Ona Sk Load Ekleyemedim siz Eklerseniz Sevinirim Bide Küçük Bi anlatım Geçerseniz Çok Makbule Geçer
smile.png

Kod:
command /spawnekle:    permission: admin    trigger:        add location of player to {spawns::*}command /spawnlarisil:    permission: admin    trigger:        delete {spawns::*}command /ffa:    trigger:        set {_t} to random element of {spawns::*}        teleport player to {_t}
Ekle kısmında kod'a tıklayarak yazarsanız daha iyi anlarız

Kod:
command /spawnekle:  
    permission: admin  
    trigger:      
        add location of player to {spawns::*}

command /spawnlarisil:  
    permission: admin  
    trigger:
        delete {spawns::*}

command /ffa:
    trigger:
        set {_t} to random element of {spawns::*}
        teleport player to {_t}

on respawn:
    execute console command "sk load"
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dediğinizi pek anlamadım ama bunu deneyin.
Ayrıca çözülürse belirtmeyi unutmayın.

smile.png

Kod:
Açıkca gereken şeyi söylerseniz yardımcı olabilirim
Birde on load:
eventinimi istiyorsunuz yoksa
/sk load komutunumu

Çok teşekkür ederim !!! nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Deneyip size söyliceğim.

@smt287 execute console command yapmışsınız o execute player command olmucakmıydı :D
Kod:
on respawn:
    wait 0.3 seconds
    execute player command "sk load"

Benim Demek İstediğim FFA Yazınca Alsınlar Sk loadı

Oyuncu Üzerinden Olmıcak consol Üzerinden Olcak sk load

Kod:
on command "/ffa":
    wait 0.3 seconds
    execute console command "sk load %player%"
Bunu deneyiniz. Ayrıca sorun çözülürse belirtmeyi unutmayınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı