JustBabyPluginer
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 16
- Puanlar
- 0
Zaten :'DSkript ile olmaz diye biliyorum. Yinede arkadaşlardan bi iste :)
Zaten :'DSkript ile olmaz diye biliyorum. Yinede arkadaşlardan bi iste :)
Citrus#4361
mudlusamoi#5646
# == MySQL configuration ==
host: Veritabanı Host
port: 3306 # Veritabanı Portu
user: Veritabanı Kullanıcı Adı
password: Veritabanı Şifresi
database: Veritabanı Adı
Ben şmdi şunu istiyorum veriableler gitmeyecek sadece /rapor edilen kişi gidicekSkript > config.sk > database 1: > type: > kısmını MySQL olarak değiştirin.
Daha sonra mysql ayar kısmını bulun ve kendinize göre düzenleyin.
Örnek:
Bu ayarları yaptıktan sonra veritabanınızdan veriyi sitenize aktarabilirsiniz.Kod:# == MySQL configuration == host: Veritabanı Host port: 3306 # Veritabanı Portu user: Veritabanı Kullanıcı Adı password: Veritabanı Şifresi database: Veritabanı Adı
Ayrıca bunları yapsanız bile SQLibrary eklentisini yüklemeden aktif olmaz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tamamda bana şimdi lazım siz ne zaman yalıcaksınızbende yakın zamanda yani son zamanlarda veri progamı yazmayı düşünüyorum hem web site hem sunucu daki verileri kaydetip oraya göndericek yani ister kayıt yapın güncelleyin aklımda veri progamı yazıcam işinizda koaly olabilir
onun için iyi bir vakit harcamam lazımTamamda bana şimdi lazım siz ne zaman yalıcaksınız
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mudlusamoi#5646
Veritabanına baglamadan siteye veri gönderebilir misiniz bilmiyorum. Veritabanına baglamanız hem daha saglıklı hem de daha kolay olacaktır diye düşünüyorum.Ben şmdi şunu istiyorum veriableler gitmeyecek sadece /rapor edilen kişi gidicek
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi