Sol Reklam

Sizce hangi siteden vds almalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Luiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 120

Luiz

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
120
Yer
Zonguldak
Minecraft
Luiz

Discord:

.efe.

Merhaba dostlar 1000TL ye kadar bütçem var ve Minecraft server açmak istiyorum insanların girip takas bed wars skyblock survival oynayabilsinler sizce hangi siteden hangi vds paketini almalıyım benim için 500-1000 oyuncu ideal cevaplar için teşekkürler

1.000tlye anca 100 kişi oynatabilceğin bir makine bile zor alırsın kral onu dahi düşünemiyorum iyi forumlar

Oyun modunun ağırlığına, paketinizin optimizesine göre değişkenlikler olur tabiki ama ortalama örnek vermem gerekirse 100-200 online alan bir skyblock sunucusu için r9 32gb yeterli olacağını düşünmekteyim bunlara tabi güzel bir hosting firması ve paketin kaliteside yansımaktadır

Kullandığım firmada 32 gb r9 almaya çalıştığınız fiyat: 2.239,90+KDV tutmakta
oyunları bölüp yada minigame tarzında oyun yapacaksınız iş yükü veya gereksinimler azalabilir artabilir bu tamamen size bağlıdır
verdiğim örneğe göre ilerleyebilirsiniz, serbest mi bilmiyorum fakat kullandığım hosting oyunlayıcı firmasıdır.

Oyun modunun ağırlığına, paketinizin optimizesine göre değişkenlikler olur tabiki ama ortalama örnek vermem gerekirse 100-200 online alan bir skyblock sunucusu için r9 32gb yeterli olacağını düşünmekteyim bunlara tabi güzel bir hosting firması ve paketin kaliteside yansımaktadır

Kullandığım firmada 32 gb r9 almaya çalıştığınız fiyat: 2.239,90+KDV tutmakta
oyunları bölüp yada minigame tarzında oyun yapacaksınız iş yükü veya gereksinimler azalabilir artabilir bu tamamen size bağlıdır
verdiğim örneğe göre ilerleyebilirsiniz, serbest mi bilmiyorum fakat kullandığım hosting oyunlayıcı firmasıdır.
4 Çekirdek Ryzen 9 5950x - 5900x - 3950x

4 GB DDR4 RAM

40 GB NVMe SSD

1 GBit İnternet Hattı

Bursa DGN Veri Merkezi

Bununla kaç kişiye giriş sağlayabilirim ve oyunu kaldirir mi?

4 Çekirdek Ryzen 9 5950x - 5900x - 3950x

4 GB DDR4 RAM

40 GB NVMe SSD

1 GBit İnternet Hattı

Bursa DGN Veri Merkezi

Bununla kaç kişiye giriş sağlayabilirim ve oyunu kaldirir mi?
3 GB ram sunucuya 1 GB VDS e kaldığını düşünürsek optimize bir paket ile 20-30 arası. Buda makinen 5950x ise anca.

Merhaba dostlar 1000TL ye kadar bütçem var ve Minecraft server açmak istiyorum insanların girip takas bed wars skyblock survival oynayabilsinler sizce hangi siteden hangi vds paketini almalıyım benim için 500-1000 oyuncu ideal cevaplar için teşekkürler
Aktif olarak forum üstünde birçok hostingin incelemesi mevcut. Hangi siteden almalıyım diyip konu açmak biraz gereksiz kaçıyor. Mevcut olan birçok konuyu, yorumu ve incelemeleri okuyabilirsiniz. Hosting olarak brolve ile çalışmaktayım. Gayrette memnunum.

Yukarı