Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ReklamŞimdi sıra bizde bol etkinlikli sunucularıyla play.astranetwork.pw Sizlerle
Merhaba, forum kuralları gereği sunucu tanıtımınızı yapmak için konunuz da en az 150 kelimelik bir metin bulunması ve 10 adet mesaj göndermiş olmanız gerekmektedir, gereken şartlar sağlanmaz ise konunuz 48 saat sonrasında arşive taşınacaktır.
Aklımızı Başımızdan Almaya Gelmek Yerine Kendiniz Aklınızı Başınızdanmı Aldınız Yepyeni Klasik Sistemlerle Deseydiniz Ya . (Kurucusunu Ve Yetkililerini Sevdiğim Bir Ortam Ancak Anlatımı Yanlış Olmuş Be Reis)
Sunucular kısmından emek skyblock kısmını çıkarırsanız sevinirim emek var diye girip bulamadım.Aynı şekilde siteye ulaşılamıyor.En az 15 sefer register attım bu sistemleri kontrol ederseniz yararınıza olur.
Pek yeni bir sistem göremedim fakat OP SkyBlock olduğu için ekonomi dengeli ise sorun olmayacaktır. Ayrıca logonuzu kim yaptı çok merak ettim açıkçası nedense kendi logoma benzettim yanlış anlamayın kopyalama gibi bir şey den bahsetmiyorum.