SP'yi Koymada ve Kırmada Sorun YOK. Bir Yetkisi de YOK Eklentinin. Sadece OP'lara Özel Bazı Komutlar Var. O Komutları Sadece OP'lar Kullanabiliyor Onun Dışında Herşey Oyunculara Özelteşekkürler hocam[DOUBLEPOST=1512757099,1512756804][/DOUBLEPOST]hocam bir sw bu plugini kullanıyor o serverde opların koyma izni var bunları normaldede öylemi yoksa perminimi vermemişler o sw de
Bu Arada SilkSpawner İle Nasıl Yapıyoruz
pro bu eklenti çok iyi helal be :)SP'yi Koymada ve Kırmada Sorun YOK. Bir Yetkisi de YOK Eklentinin. Sadece OP'lara Özel Bazı Komutlar Var. O Komutları Sadece OP'lar Kullanabiliyor Onun Dışında Herşey Oyunculara Özel
Son Güncellemeyi de Halledersem. Çok Daha Mükemmel Olacakpro bu eklenti çok iyi helal be :)
sana özelden fikir atarım plugin ile ilgiliSon Güncellemeyi de Halledersem. Çok Daha Mükemmel Olacak
Mükemmel Olursana özelden fikir atarım plugin ile ilgili
SilkSpawner'da Item Spawner olarak geçiyor ancak daha önce hiç denemedimteşekkürler hocam iyiymiş bi serverde bu plugini kullanıyorduda sadece oplar koyuyodu opltan başkası koyarsa gidiyodu sp onun için sordum plugin efsane birde şeyi merak ediyom silkspawner ile nasıl yapıyolar
hocam bu arada plugiunizi kurdum komut kullanıyorum hiçbir tepki vermiyorSilkSpawner'da Item Spawner olarak geçiyor ancak daha önce hiç denemedim