Sol Reklam

Çözüldü SilkSpawner İle İtem Spawner |-Yardım-|

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Obilux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.432
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Obilux

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
52
Puanlar
100
benim bir sıkıntım var serverde item spawner yapmam lazım değişik serverlerde görüyorum silk spawner ile sünger sp yapmışlar bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
İyi Forumlar.

Eklentimi Kullanabilirsiniz Ancak Biraz Sıkıntısı Var 9.9 da Bu Sıkıntıları Gidereceğiz...
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

teşekkürler hocam[DOUBLEPOST=1512757099,1512756804][/DOUBLEPOST]hocam bir sw bu plugini kullanıyor o serverde opların koyma izni var bunları normaldede öylemi yoksa perminimi vermemişler o sw de
Bu Arada SilkSpawner İle Nasıl Yapıyoruz

teşekkürler hocam[DOUBLEPOST=1512757099,1512756804][/DOUBLEPOST]hocam bir sw bu plugini kullanıyor o serverde opların koyma izni var bunları normaldede öylemi yoksa perminimi vermemişler o sw de
Bu Arada SilkSpawner İle Nasıl Yapıyoruz
SP'yi Koymada ve Kırmada Sorun YOK. Bir Yetkisi de YOK Eklentinin. Sadece OP'lara Özel Bazı Komutlar Var. O Komutları Sadece OP'lar Kullanabiliyor Onun Dışında Herşey Oyunculara Özel

SP'yi Koymada ve Kırmada Sorun YOK. Bir Yetkisi de YOK Eklentinin. Sadece OP'lara Özel Bazı Komutlar Var. O Komutları Sadece OP'lar Kullanabiliyor Onun Dışında Herşey Oyunculara Özel
pro bu eklenti çok iyi helal be :)

teşekkürler hocam iyiymiş bi serverde bu plugini kullanıyorduda sadece oplar koyuyodu opltan başkası koyarsa gidiyodu sp onun için sordum plugin efsane birde şeyi merak ediyom silkspawner ile nasıl yapıyolar

teşekkürler hocam iyiymiş bi serverde bu plugini kullanıyorduda sadece oplar koyuyodu opltan başkası koyarsa gidiyodu sp onun için sordum plugin efsane birde şeyi merak ediyom silkspawner ile nasıl yapıyolar
SilkSpawner'da Item Spawner olarak geçiyor ancak daha önce hiç denemedim

bilen biri varmı?[DOUBLEPOST=1512924995,1512924379][/DOUBLEPOST]
SilkSpawner'da Item Spawner olarak geçiyor ancak daha önce hiç denemedim
hocam bu arada plugiunizi kurdum komut kullanıyorum hiçbir tepki vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı