Sol Reklam

Proje Servers-MC | Yeni Nesil Vote Siteniz | Sende Her Ay 1000TL Kazanmak İster misin?

Merhaba,

Tasarımı ve altyapınızı inceledim, başarılar dilerim.
Önerilere açıksanız SEO yapmanızı ve gerekli reklamları yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Sevgiler.
Kesinlikle, 1 hafta içinde hepsine başlıyoruz.

Son düzenleme:
vearthx dostum yaptıysa vbagency tadında, güzel projedir kolay gelsin dost

Gelecekte benim de kullanmayı düşündüğüm bir site olarak, Minecraft Türkiye’de böyle projelere tanık olmak beni gerçekten mutlu ediyor. Başarılar dilerim.

vearthx dostum yaptıysa vbagency tadında, güzel projedir kolay gelsin dost
Beni tanırsın dandik projeler ile işim olmaz. Destekleyici yorumun için teşekkür ediyorum <3

Gelecekte benim de kullanmayı düşündüğüm bir site olarak, Minecraft Türkiye’de böyle projelere tanık olmak beni gerçekten mutlu ediyor. Başarılar dilerim.
Piyasada var olan copy paste vote siteleri sıkmaya başlamıştı. Farklılık gerek diye düşündüm. Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Şef'im Ellerine Sağlık, Çok Güzel.
Water.

TOGG'dan bile daha yerli ve milli :D Elinize sağlık güzel sistem, sunucumu açtığımda buraya da göndereceğim.

Gûzele benziyor

güzel proje başarılar

Değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederiz :super:

Yeni bir güncelleme!

Servers-MC olarak sitemize sunucularını ekleyen sunucu sahiplerine başlangıç olarak ufakta olsa ödüller vermeyi düşünüyoruz. İlk olarak sitemizde en fazla sunucusuna 30 gün içerisinde en fazla vote toplayan ilk 3 sunucuya Toplamda 1000TL para ödülü vereceğiz. 1. 500TL 2. 300TL 3. 200TL gibi bir ödül sıralamamız olacak. Bu ödül sabit olarak kalmayacak ve her ay ya para ödülü artaracak, ya da istediği farklı bir şey var ise gücümüz yetiyorsa kendilerine sağlanacak.

Sizler de Servers-MC'de sunucunuzu ileriye taşımak istiyorsanız sunucunuzu eklemenin tam sırası!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Çok ıyı olmuş ellerınıze sağlık

Yukarı