Malesef yine rain komutu vb çalışmıyor :/Multiverse core kullanıyorsan bi şunu yaz /mvm set yaz orda çıkan water yada weater olucak sonrada true yap örnek /mvm set weater true
multiverse confige bakabilirsin birşey görürsen değiştirMalesef yine rain komutu vb çalışmıyor :/
Essentials a gir ve configin içinde bu yazılar olması lazım aynı bunlar gibi yap.Kod:weather: storm: true thunder: true lightning: true
hayır serverimde otomatik oalrakda komutlada hava durumu olayları olmuyor yağmur falanKar yağdırmak istiyosan WorldEdit ile belirli bir alan seç, //setbiome snow_mountains olması lazım sonra da /toggledownfall yaz kar yağar.
World Guard Plugini varsa eğer configine girip Ctrl + f yap sonrada weather arat bi düzenle.oralar öyle ama yinede olmuyor
World guard configindeki weather böyle:World Guard Plugini varsa eğer configine girip Ctrl + f yap sonrada weather arat bi düzenle.
weather:
prevent-lightning-strike-blocks: []
disable-lightning-strike-fire: false
disable-thunderstorm: true
disable-weather: true
disable-pig-zombification: false
disable-powered-creepers: false
always-raining: false
always-thundering: false
Nafile hala aynı komutları yazıyorum hava durumu değiştirildi diyor ama hiçbir değişiklik olmuyorO kodları bununla değiştir biKod:weather: prevent-lightning-strike-blocks: [] disable-lightning-strike-fire: false disable-thunderstorm: true disable-weather: true disable-pig-zombification: false disable-powered-creepers: false always-raining: false always-thundering: false
Reload atiyormusun peki xdNafile hala aynı komutları yazıyorum hava durumu değiştirildi diyor ama hiçbir değişiklik olmuyor
Tabiki atıyorum :D bu kaçıncı serverim ilk defa böyle bir şeyle karşı karşıyayım şuan kullandıgım essentialsla bir sw açtım sorun essentialsdanmı yoksa serverimdeki bir pluginin özelliği yüzündenmi onu deniycem :DReload atiyormusun peki xd
Pluginlerinin hepsini atarmısın ? isim olarak.Tabiki atıyorum :D bu kaçıncı serverim ilk defa böyle bir şeyle karşı karşıyayım şuan kullandıgım essentialsla bir sw açtım sorun essentialsdanmı yoksa serverimdeki bir pluginin özelliği yüzündenmi onu deniycem :D