Sol Reklam

Çözüldü Serverimde TPS Sorunu var :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaskeliPeder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.494
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MaskeliPeder

Play.CasperNW.CoM
Yasaklandı
Elmaslar
197
Puanlar
0
Yer
İzmir
Minecraft
MaskeliPeder
Facebook
CasperNetwork
Twitter
CasperNetwork

Discord:

MaskeliPeder#8352

Beyler şimdi 2 adet oyun var sunucuda
faction toplam ram 5
skyblock toplam ram 7
ama skyblockta tps 15 in üstüne çıkmıyor buda lag yapıyor + yetmezmiş gibi factionun plugin sayısı açık ara farkla daha fazlayken factionda +19.70 in altına düşmüyor + buda yetmezmiş gibi factionda oyuncu sayısı daha çok yardım edebilicek veya plugin listemden bakarak lag yapan pluginleri söylecekler varsa şimdiden teşekkürler
plugin listem gerekiyorsa yazın atarım

buraya at ss

baya bir sorun var sanirim bu kadar ramla boyle tps alman normal deil sunucu ip ozelden at geliyim

Skyblockta eğer demir spawnerlerin var ise bunu oyuncu ada dışındayken çalışmamaya ayarla eğer yoksa serverde piston kullanımını kapat
Sorun çözülmez ise plugin listeni at bi bakalım

Timingse Gerek Yok Eklenti Listeni At, + Skyblock-Faction Sunucusu Aynı Sunucuda Galiba Hatta Büyük İhtimal, BungeeCord-Lobi Sunucun’da Bu Sunucuda Kurulu Sadece Verdiğin Ramler Önemli Değil BungeeCord- Ve Lobi’de Yer Kaplar, Yeni Bir Sunucu Al Mesela Oraya Faction Ve Lobiyi Kur Öbürüne’de BungeeCord-Skyblock Kur ;)

:) /killall animals, /killall monsters, /killall irongolem yazıp bak bakalım çıkıyor mu

Beyler şimdi 2 adet oyun var sunucuda
faction toplam ram 5
skyblock toplam ram 7
ama skyblockta tps 15 in üstüne çıkmıyor buda lag yapıyor + yetmezmiş gibi factionun plugin sayısı açık ara farkla daha fazlayken factionda +19.70 in altına düşmüyor + buda yetmezmiş gibi factionda oyuncu sayısı daha çok yardım edebilicek veya plugin listemden bakarak lag yapan pluginleri söylecekler varsa şimdiden teşekkürler
plugin listem gerekiyorsa yazın atarım
Fazla Hopper'dan item alış verişi, fazla entity sayısı TPS oranını düşürüyor. Bunun için yapabilcek şeylerin mob veya animals doğma oranlarını biraz azaltmak ve redstone sistemlerini (lag yapanlarından) yok etmen lazım.
Çoğu şeyi spigot.yml dosyasından halledebilirsin. Bu spigot.yml dosyası server klasörünün içindedir.
Ticks-per yani saniye başına yapılan sistemleri yöneten kısım buradadır. Bu saniye başına olan şeyler çoğaldıkça server başa çıkamıyor ve tps düşüyor. Spigot.yml dosyasına girip ticks-per kısmını kendine göre veya tam olarak skyblock'a göre düzenlemen lazım :)
Şimdi redstone sistemlerinden de kurtulman için şu plugini kurmanı kesinlikle öneririm
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

fakat bana sorarsan en iyisi bu ben bunu kullanıyordum çok da memnundum
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kolay gelsin.

Hocam dediklerinizi yapıyorum başka lagı önlüycek pluginler varsa söyleyebilirsiniz

SAOL İrfancım şuan dediklerinizi yaptım ve sonucu bekliyorum :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı