Sol Reklam

Çözüldü Serverimde "Silkspawners" plugini çalışmıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YellowHD
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.381
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

YellowHD

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Puanlar
8.760
Merhaba,serverime silkspawners plugini çalışmıyor.
Atıyorum,reloadlayınca bozuluyor.
Vault var.
Sürümü uygun.
Betacraft plugin paketindeki silkspawner ve vault.
Yardımcı olurmusunuz?
Böyle bazı pller gerçekten hata veriyor serverimde.
Ne yapmalıyım?

Benim serverimdede başlarda çalışmıyodu fakat paketlerden alarak veya bukkit sitesinden 2 3 tane sürümünü indirerek çalıştı.Bu arada sürümü kaç ?

Benim serverimdede başlarda çalışmıyodu fakat paketlerden alarak veya bukkit sitesinden 2 3 tane sürümünü indirerek çalıştı.Bu arada sürümü kaç ?
Bütün sürümleri test ettim.
Dediğim gibi betacraft'ın plugin paketinden aldım.
Nerdeyse hiçbir sürüm çalışmıyor.
Reload,restart çektiğimde anında gidiyor.
/ss yazdığımda ise unkown command alıyorum.

Bütün sürümleri test ettim.
Dediğim gibi betacraft'ın plugin paketinden aldım.
Nerdeyse hiçbir sürüm çalışmıyor.
Reload,restart çektiğimde anında gidiyor.
/ss yazdığımda ise unkown command alıyorum.

Merhaba bu hatayı bende almıştım. Silkspawners ın dosyasını silin ardından sunucunuzu açıp kapatın dosya oluşacak dosyanın içine girin Config.Yml dosyasını açın autoUpdater: Kısmını "false" yapın.

Merhaba bu hatayı bende almıştım. Silkspawners ın dosyasını silin ardından sunucunuzu açıp kapatın dosya oluşacak dosyanın içine girin Config.Yml dosyasını açın autoUpdater: Kısmını "false" yapın.
Yorumunuz için teşekkür ederim.
İşe yaramadı yani hala olay çözülmüş değil.

silkspawners pluginin son sürümünü kullan

Silkspawners ın dosyasını silin sunucunuzu açıp kapatın dosya oluşacak dosyanın içine girin Config.Yml dosyasını açın autoUpdater: Kısmını false yapın.

DÜZELDİ Mİ :D[DOUBLEPOST=1504196054,1504196005][/DOUBLEPOST] Silkspawners ın dosyasını silin sunucunuzu açıp kapatın dosya oluşacak dosyanın içine girin Config.Yml dosyasını açın autoUpdater: Kısmını false yapın.

DÜZELDİ Mİ :D
Aynı yazıyı başkası belirtmiş

Bu arada ProtocolLib plugini var mı?

Senin indiriğin sürümlerin eski olmadığına ilk öncelikle emin ol. Sunucunun sürümü plugin ile uyuşmuyor olabilir. Veya SilkSpawners uyuyor, bir başka plugin bozukluk çıkarıyorsa, o plugini bulmalısın. 2 Plugin çakışıyor olabilir.

Arkadaşım
1. Yöntem ) Sürüm Kontrolü
2. Yöntem İse ) ProtocolLib pluginini yüklemen (Ne işe yaradığını söyliyim : Çalışmayan pluginleri çalıştırması )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı