- Elmaslar
- 197
- Puanlar
- 0
- Yer
- İzmir
- Minecraft
- MaskeliPeder
- CasperNetwork
- CasperNetwork
Discord:
MaskeliPeder#8352
MaskeliPeder#8352
MaskeliPeder#8352
Hocam serverden kaynaklı sanırsam çerçeve plugininiz varmıhocam oyunculara sordum herkezde öyle :(
acil yardım lazım
MaskeliPeder#8352
o koruma yapıyor ne alakası varFrameProtect adlı eklentiyi kullanmayı deneyin bide
ya ben dicekdim :DDminecraft sunucu dosyalarında spigot.yml ile çok mu oynadın acaba :D ?
MaskeliPeder#8352
Yok hocam ya ilk normalinidie denedim ondada aynıminecraft sunucu dosyalarında spigot.yml ile çok mu oynadın acaba :D ?
Sorunu çözemedim daha dogrusu anlamadım ancak irfan beyin dedigi dogru olabilir eski spigotu silip bunu atın lütfenYok hocam ya ilk normalinidie denedim ondada aynı
spigot.yml yi silip sunucunu yeniden başlat. Ve birde başka bir yerde itemframe alanı oluştur, aynı hata oluyor mu onu test ederiz ?Yok hocam ya ilk normalinidie denedim ondada aynı
MaskeliPeder#8352
hocam denedim yine aynı :(spigot.yml yi silip sunucunu yeniden başlat. Ve birde başka bir yerde itemframe alanı oluştur, aynı hata oluyor mu onu test ederiz ?
ozaman bilmiyorum, kolay gelsinhocam denedim yine aynı :(
Herhangi bir eklenti plugin yapamazmı usta sen anlarsın ya senden ögrendik bizde :Dozaman bilmiyorum, kolay gelsin