xxJenterJxx
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Puanlar
- 0
Hocam itemspawner mod'u değil plugin'i demek istediniz herhalde.1.8 skyblock serverim var yapım aşamasında. İtem spawner modu yüklediğimde çalışmıyor. Konsolda herangi bir hata gözükmüyor. Çalışan bir tane veya çalışmasına yardım edebilirmisiniz.
Evet yanlış yazmışım :D . Bende hali hazırda ss plugini var çalışmakta.Hocam itemspawner mod'u değil plugin'i demek istediniz herhalde.
Buyrun hocam kendi kullandığım plugin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Java 8 yapma konusunda herangi bir bilgi bulamadım yardımcı olurmusunuz.Sunucunuz Java 8 değil ise Java 8 yapar mısınız ?
Hocam size demek istediğim sizin elinizde bulunan ile değiştirin.Evet yanlış yazmışım :D . Bende hali hazırda ss plugini var çalışmakta.
Java 8 yapma konusunda herangi bir bilgi bulamadım yardımcı olurmusunuz.
Olurum tabiki de sunucu hostun nitrado galiba ?Evet yanlış yazmışım :D . Bende hali hazırda ss plugini var çalışmakta.
Java 8 yapma konusunda herangi bir bilgi bulamadım yardımcı olurmusunuz.
.sk dosası geldi bunu nasıl kurabilirim[DOUBLEPOST=1505584350,1505584311][/DOUBLEPOST]Hiçbiri olmaz ise şu skripti kullanmayı deneyin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.sk dosası geldi bunu nasıl kurabilirimHiçbiri olmaz ise şu skripti kullanmayı deneyin.
Skript pluginini sunucunuza kurun ve içine yükleyin..sk dosası geldi bunu nasıl kurabilirim[DOUBLEPOST=1505584350,1505584311][/DOUBLEPOST]
.sk dosası geldi bunu nasıl kurabilirim