Sol Reklam

Çözüldü Serverde Oyuncular Gözükmüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CReeDHQ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 3.306
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CReeDHQ

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Puanlar
0
Minecraft
creedistaken
Serverimde Oyuncular Tablistesindede Normaldede Gözükmüyor Yanına Işınlandığımda Kimse Gözükmüyor
pluginlerim:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tablist ve oyuncu gözükmemesi:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tp Attığımda :

Bilen Varsa Söylesin Lütfen

Server IP: MveM.mcsunucum.net

Minecrafttan çok anlamam ama lobi plugin leri olabilir serverinizde kontrol ediniz skript felan

Tablist Pluginini Silin.
Pluginini Güncelleyin (
Yazısına Tıklayın) Tablisti de TitleManagerden Ayarlayın. Ayrıca 2.0.9 Versiyonunu Değil. 2.0.6 VERSİYONUNU YÜKLEYİN... (Türkçe Karakterde Bozulmayan Stabil Versiyon 2.0.6'dır)

Tablist Pluginini Silin.
Pluginini Güncelleyin (
Yazısına Tıklayın) Tablisti de TitleManagerden Ayarlayın. Ayrıca 2.0.9 Versiyonunu Değil. 2.0.6 VERSİYONUNU YÜKLEYİN... (Türkçe Karakterde Bozulmayan Stabil Versiyon 2.0.6'dır)
Siz Meşhur SonOsmanlı Kurucusumusunuz ?

Titlemanagerin sadece 2.0.6 versiyonunumu yüklememiz lazım çünkü hala gözükmüyor
Tablist Pluginini Silin.
Pluginini Güncelleyin (
2.0.6 Versiyonunu Yüklemekmi Zorundayız ben 2.0.9 Kullanıyorum Birde Tablisti sildim fakat yinede sadece tablistesinde tek ben varım ve oyuncu gözükmüyor

IP Verebilecek Durumda mısınız?

Gelebilirsiniz

Gelebilirsiniz[DOUBLEPOST=1505058825,1505058786][/DOUBLEPOST]Gelebilirsiniz

Gelebilirsiniz[DOUBLEPOST=1505058921][/DOUBLEPOST]disguise eklentisi derken jarınımı[DOUBLEPOST=1505058979][/DOUBLEPOST]
Disguise eklentisi derken jar dosyasınımı
Sorun Çözüldüyse Bildiriniz Lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı