Sol Reklam

Server makineleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ekran kartı önemsiz, işlemci önemli. Hiç bir sunucu makinesinde ekran kartı yoktur.

Şimdi şöyle server(sunucu) eğer bir oyun makinası ise işlemci ma render art gibi art gerektiren ve kazma işlemleri olacaksa ekran kartı ile işlemci Ghz si önemli oluyor.

Ama sen server kuracağın için cevap ortada işlemci ?

Son düzenleme:
EfeKurban Ekran kartı nası yok Mesela amd işlemcili bir sunucun var windows server işletim sistemini nası açacak

EfeKurban Ekran kartı nası yok Mesela amd işlemcili bir sunucun var windows server işletim sistemini nası açacak
valla onu bende bilmiyorum, hostingci değilim. Çoğu makinede yok ekran kartı.

ekran kartı önemsiz, işlemci önemli. Hiç bir sunucu makinesinde ekran kartı yoktur.
Hiçbir deme, render için üretilen veya mining için üretilen veya toplanan sunucularda ekran kartı olmazsa olmazdır zaman zaman 6-7 tane 1080 Ti veya yeni çıkan rtx 2080 tarzı yüksek güçte olan ekran kartlarını bir araya getirip mining yani madencilik veya render sunucusu haline getiriyorlar.

Hiçbir deme, render için üretilen veya mining için üretilen veya toplanan sunucularda ekran kartı olmazsa olmazdır zaman zaman 6-7 tane 1080 Ti veya yeni çıkan rtx 2080 tarzı yüksek güçte olan ekran kartlarını bir araya getirip mining yani madencilik veya render sunucusu haline getiriyorlar.
hiç bir dediğimi sonradan fark ettim, 2. yorumumu yaparken değiştirdim

Ön plan ilk olarak işlemci olmalıdır. Arkadaşlar söylemiş zaten fakat ben yine de çoğunluk olması adına yazmak istedim. Tabi ki biliyorsunuzdur fakat söyleyeyim dedim. Eğer güzel bir işlemciyle iş yapacaksanız onu destekleyen bir ekran kartı alın. Anlamadıysanız şöyle izah edeyim.

RTX 2080 Ti kullanıyorsunuz. Fakat işlemciniz Ryzen 3 1200 yani çok bi işe yaramaz burda ekran kartını beslemek de önemlidir. Bu yüzden birbirini destekleyecek güncel ürünler almalısınız. CPU da çok önemli olduğundan işlemciyi ön plana verdim. İyi forumlar!

Minecraft sunucusunda gpu değil cpu/ram önemli. Çoğu hosting firması da gpu hosting satmıyor zaten, yabancı firmalarda mining/render adı altında satanlar var.

Arkadaş sonradan mesajını düzeltmiş zaten. Yorumları okumadan yorum yapmayın lütfen. Ayrıca bunu nasıl terbiyeye bağladınız anlamadım. 2312
"Hiç bir sunucu makinesinde ekran kartı yoktur." bunun için demiştim abi neden kızıyorsun ki :'(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı