W
wesawor
Ziyaretçi
efekurban
BeyazPolis#1044
Reis senin yorum atma botunun algoritması bozulmuş düzelt
Her zaman makine daha önemlidir. İşlemci sonrasında gelir ;) <3
efekurban
valla onu bende bilmiyorum, hostingci değilim. Çoğu makinede yok ekran kartı.EfeKurban Ekran kartı nası yok Mesela amd işlemcili bir sunucun var windows server işletim sistemini nası açacak
Bloody#6666
Hiçbir deme, render için üretilen veya mining için üretilen veya toplanan sunucularda ekran kartı olmazsa olmazdır zaman zaman 6-7 tane 1080 Ti veya yeni çıkan rtx 2080 tarzı yüksek güçte olan ekran kartlarını bir araya getirip mining yani madencilik veya render sunucusu haline getiriyorlar.ekran kartı önemsiz, işlemci önemli. Hiç bir sunucu makinesinde ekran kartı yoktur.
efekurban
hiç bir dediğimi sonradan fark ettim, 2. yorumumu yaparken değiştirdimHiçbir deme, render için üretilen veya mining için üretilen veya toplanan sunucularda ekran kartı olmazsa olmazdır zaman zaman 6-7 tane 1080 Ti veya yeni çıkan rtx 2080 tarzı yüksek güçte olan ekran kartlarını bir araya getirip mining yani madencilik veya render sunucusu haline getiriyorlar.
zNightLastTR | EmreCan #2763
Yoooo var terbiyesiz :Dekran kartı önemsiz, işlemci önemli. Hiç bir sunucu makinesinde ekran kartı yoktur.
Arkadaş sonradan mesajını düzeltmiş zaten. Yorumları okumadan yorum yapmayın lütfen. Ayrıca bunu nasıl terbiyeye bağladınız anlamadım. 2312Yoooo var terbiyesiz :D
zNightLastTR | EmreCan #2763
"Hiç bir sunucu makinesinde ekran kartı yoktur." bunun için demiştim abi neden kızıyorsun ki :'(Arkadaş sonradan mesajını düzeltmiş zaten. Yorumları okumadan yorum yapmayın lütfen. Ayrıca bunu nasıl terbiyeye bağladınız anlamadım. 2312