Sol Reklam

Sende Oyun Oynayarak Para Kazanmak İstemez misin ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ByGravity
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.709
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ByGravity

Bazen Olmek İstersen Ama Olmaz :(
Elmaslar
13
Puanlar
0

Oncelikle merhaba MC-TR Üyeleri bugün internette oyun oynayarak nasıl para kazanabilirim onu göstereceğim Çalışkan Çiftçi adlı oyundan
kolay bir şekilde kazanabiliyoruz üstüne parayı tam zamanında hesabımıza aktarıyor bu yüzden tercihim.

Oyunda

Bronz
Gümüş
Altın

Tavuklar vardır bu tavuklardan günde 1 tane yumurta alırsınız ve yumurtayı satarak para kazanabilirsiniz.

Önerim oyuna para YÜKLEMEMENİZDİR !

58e7a163c03c0e0ed4b9f54f.jpg

Sonra İnek var en çok size para kazandıran hayvan bununlada paranıza para demezsiniz.

Oyuna bu linkten Ulaşabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundan para kazanmaya pek inanmıyorum.

g9O220.gif

Ben Yapmıştım sanırm sonra bıraktım diye hatırlıyorum

oyundan para kazanmaya sahi bende inanmıyorum. neden bi insan site açıp para versin ki ? çok gördük bunları çook
Kardeş böle siteler gerçek oluyor bitcoin işlemiyle gidiyor ama yasal olmayan bir para bitcoin deep webde satarken o para birimini kullanıyor ama bitcoin kasma sitelerinde senin pcni kullanıyor yani sen pcni açık tutma senin pcsine js skripti yüklüyelim ocpunu kullanarak sana para versin binevi. Cpu nu yiyor aşırı fazla ama parayı veriyor ama sonuç olarak hep pcin öle kalıyor ve her site güvenli olucak diye birşey yok bazı siteler gidip trojan vs sokabiliyor. Güvenli değil ama para veriyor kısacası tabi bitminer gibi siteler fake onlar vermez virüsde bulaştırmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı