Sol Reklam

Tanıtım SecretTeleport - 1.8 1.9 1.10 - Sunucunuz'da Bildirim Almadan Işınlanma

Konu Güzel Olmuş Mu?

• İyi

Oylar: 1 50,0%
  • İdare Eder

Oylar: 1 50,0%
  • Kötü

Oylar: 0 0,0%

• Oy Verenler
    2
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ωσℓƒ

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
62
Puanlar
0
d01a3cb3231c99ca51e87c2073f446dffc5e3327

vJzrzp.png

SecretTeleport, bu oyuncuların bildirim almadan sunucunuzdaki diğer oyunculara teleport yapmalarını sağlayan bir eklentidir. İhtiyacınız olan tek şey, PEX gibi bir yetki eklentisidir.
vJzrzp.png

İzinler;
st.tp - Tp Komutunu Kulanabilir.
st.reload - Plugini Yeniler.
vJzrzp.png

Komutlar;
/tp <player> - Işınlar. İzni Yukarda
/streload - Yeniden Başlatır. İzni Yukarda

vJzrzp.png

İndirme Linki;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

SecretTeleport Yapımcısı @Maletryx​

Son düzenleme:
Bence plugin gereksiz ama başkalarına iyi gelebilir.
MoreTP varken gereksiz geliyor bana :)

Peki ya ışınlandığımız adamda bizi görecekmi?

Normalde Mesaj Gidiyor Bu Plugin Olmadan Ama Bu Pluginde Ona Mesaj Yazmadan Direk Işınlar,İyi Forumlar:D
Espriyi anlamadı :'([DOUBLEPOST=1505134687,1505134440][/DOUBLEPOST]
Bu benim eklentim, sizinki değil! Neden sormadan alıyorsun?
6 dk önce katılıyorsun 4 dk önce mesaj atıyorsun ya benim eklentim diyorsun sence mantıklımı?

Bu Eklenti Yabancılar Paylaşmış Ve Sizin Şuan Fake Hesap Açarak Beni Kandıramazsınız O Zaman Dava Açın Kanıtınız Varsa,İyi Forumlar:D

Bu Eklenti Yabancılar Paylaşmış Ve Sizin Şuan Fake Hesap Açarak Beni Kandıramazsınız O Zaman Dava Açın Kanıtınız Varsa,İyi Forumlar:D
Eklentiyi silin veya açıklamada adımı yazın![DOUBLEPOST=1505137991,1505137902][/DOUBLEPOST]Bu benim eklentim ve bunu yapmak için çaba sarf ettim.[DOUBLEPOST=1505139191][/DOUBLEPOST]SpigotMC görüntüyü değiştirdim, bu yeterince kanıt değil mi?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eklentiyi silin veya açıklamada adımı yazın![DOUBLEPOST=1505137991,1505137902][/DOUBLEPOST]Bu benim eklentim ve bunu yapmak için çaba sarf ettim.[DOUBLEPOST=1505139191][/DOUBLEPOST]SpigotMC görüntüyü değiştirdim, bu yeterince kanıt değil mi?
Kanıtladınız İçin Sonuna Adınız Yazılır,İyi Forumlar:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı