ilkercabuk
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Puanlar
- 0
Kaydettiğiniz Dosya Pluginlerinizin İçinde WorldEdit Var Onun İçindeki Schematics klasörüne kaydolur.Kaydettiğiniz Schematic ada olarak kullancaksanız.ASkyBlock Pluginine Girin ve Schematic var ordan island.schematic vardır onu silip kaydettiğiniz schematic adını island.schematic olarak değiştirip atın ve reset atın büyük bir ihtimalle olacaktır.Olmazsa Yazın Sorununuzu ÇözeyimMinecraftta ada oluşturmak istiyorum serverime özel (skyblock)
is yazdıklarında oluşan adayı tasarlamak istiyorum yani. worldedit le //copy yaptıktan sonra //schematic save adalar yapıyorum fakat bu dosya nereye kaydediliyor anlamadım
nasıl yapabilirim?
Hocam Özelden İP Verirmisiniz Bakayım biHocam dediklerinizin aynısını yaptım. istedigim adayı oluşturdum schematic olarak kaydettim sonra adini island.schematic yaptım askyblocktaki schematic dosyasındaki islandı silip benim olusturdugumu attim resetledim fakat eskisi oldu gine
napablrm
Kardeş Bana İP Gelmedi ?Attim.[DOUBLEPOST=1504360348,1504355481][/DOUBLEPOST]Arkadaslar yardimci olacak varmi?
Hocam Sunucu kapalıBurdan atsam olur mu?[DOUBLEPOST=1504360999,1504360799][/DOUBLEPOST]cousintr.rabisu.com[DOUBLEPOST=1504361356][/DOUBLEPOST]Hocam gelcekmisiniz
Dosyayı Atarmısınız ve Schematic giAma eski ada çıkıyor yani ada hiç yok gibi gözükmüyo