Sol Reklam

Çözüldü Schematic oluşturma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilkercabuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 3.416
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ilkercabuk

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Puanlar
0
Minecraftta ada oluşturmak istiyorum serverime özel (skyblock)
is yazdıklarında oluşan adayı tasarlamak istiyorum yani. worldedit le //copy yaptıktan sonra //schematic save adalar yapıyorum fakat bu dosya nereye kaydediliyor anlamadım
nasıl yapabilirim?

Minecraftta ada oluşturmak istiyorum serverime özel (skyblock)
is yazdıklarında oluşan adayı tasarlamak istiyorum yani. worldedit le //copy yaptıktan sonra //schematic save adalar yapıyorum fakat bu dosya nereye kaydediliyor anlamadım
nasıl yapabilirim?
Kaydettiğiniz Dosya Pluginlerinizin İçinde WorldEdit Var Onun İçindeki Schematics klasörüne kaydolur.Kaydettiğiniz Schematic ada olarak kullancaksanız.ASkyBlock Pluginine Girin ve Schematic var ordan island.schematic vardır onu silip kaydettiğiniz schematic adını island.schematic olarak değiştirip atın ve reset atın büyük bir ihtimalle olacaktır.Olmazsa Yazın Sorununuzu Çözeyim

Hocam dediklerinizin aynısını yaptım. istedigim adayı oluşturdum schematic olarak kaydettim sonra adini island.schematic yaptım askyblocktaki schematic dosyasındaki islandı silip benim olusturdugumu attim resetledim fakat eskisi oldu gine
napablrm

Hocam dediklerinizin aynısını yaptım. istedigim adayı oluşturdum schematic olarak kaydettim sonra adini island.schematic yaptım askyblocktaki schematic dosyasındaki islandı silip benim olusturdugumu attim resetledim fakat eskisi oldu gine
napablrm
Hocam Özelden İP Verirmisiniz Bakayım bi

Attim.[DOUBLEPOST=1504360348,1504355481][/DOUBLEPOST]Arkadaslar yardimci olacak varmi?

Burdan atsam olur mu?[DOUBLEPOST=1504360999,1504360799][/DOUBLEPOST]cousintr.rabisu.com[DOUBLEPOST=1504361356][/DOUBLEPOST]Hocam gelcekmisiniz

Koymadim emirreiz

Altına koyarsan çalışır. Bedrock, adanın olup olmamasını işler. Bedrock olmaz ise, ada yok gibi görünür.

Ama eski ada çıkıyor yani ada hiç yok gibi gözükmüyo

"Config.yml" dosyasını burada paylaşır mısın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı