Sol Reklam

MC-TR Satış Platformlarının Kişisel Sözleşmeleri Hk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fugue

Zümrüt Hojtir, Ama Benenah
Emektar

Discord:

srcn.

Katılım
28 Ekim 2014
Mesajlar
1.100
Elmaslar
896
Puanlar
16.080
Yer
İzmir
yeni_logo.png

Merhaba değerli forum üyeleri ve satıcılar,

Son zamanlarda artan satıcı şikayetlerinden ötürü bazı kurallar daha ekledik. Satış platformlarının kendi içerisinde de satış sözleşmesi tuttuğunu öğrendik, bu yüzden de MC-TR olarak olaya parmağımızı süreceğiz. Satış platformlarının sözleşme hakları aşağıdaki maddelere göre ilerlemez ise satış hakları alınacaktır;


  • Her satış platformu kişiye özel veya genel satış sözleşmesi hazırlayabilir.
  • Bu sözleşme içerisinde maddeler ihlal edilirse kişinin parası geri verilmek zorundadır, para iadesinin yapılmayacağı bir kural eklenemez.
  • Satış platformları kendi kurallarını ihlal eden kişilere hizmet vermeyi durdurabilir, bunun için de gerekli bilgilendirme önceden alıcıya yapılmış olmalıdır.
  • Önceden vaat edilen özellikler sonradan satıcı tarafından iptal edilebiliyorsa, iptal şartları alıcıya bildirilmeli ve onaylanmalıdır. Aksi taktirde olay anında kural çıkarıp, vaat edilen desteği iptal edemezsiniz.
  • Alıcıya sunduğunuz sözleşmeyi kabul ettiğini kanıtlandırmanız gerekmektedir. Yapılan kanıtlandırmada isim, tarih ve saat açık bir şekilde görünmelidir.
  • Alıcı ilk önce parayı verip, sipariş veriyorsa ve bu süre içerisinde sözleşme yapılmadıysa vazgeçebilir ve parasını geri alabilir. Bu yüzden ürünün hazırlanış sürecinde satın alımından vazgeçmemesine dair bir anlaşma yapabilirsiniz. Bu anlaşma 5. maddeye uygun olmalıdır.
  • Karşılıklı yapılan sözleşmeler onaylanmış ve kanıtlandırılmış şekildeyse, alıcı bu kuralları çiğneyip satıcıya zarar verdiği sürece para iadesi yapılmaz.
  • Bu kurallar sürekli olarak güncellenecektir. Takibinin satıcılar tarafından yapılması zorunludur, yönetim olarak bildirim atma zorunluluğumuz bulunmamaktadır.

Bu kurallar 05.11.2019 - 00.00'da işleyişe geçecektir. Bu süre içerisinde gerekli ayarlamalar yapmayan satıcıların forumdan satış hakları kalıcı olarak alınacaktır.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı