Sol Reklam

Bulundu Sandık Satar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Obilux
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 4.955
  • Etiketler Etiketler
    iyi f
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Obilux

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
52
Puanlar
100
merhabalar sizden bir isteğim var bir çapa olacak elmas çapa o çapa ile sağ tıkladığı sandığa "/sell all" komutunu uygulayacak yeni sandıkdakileri satacak yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
İyi Forumlar

Bu şekilde mi?
Kod:
on right click with diamond hoe:
    if target block is chest:
        execute player command "/sell all"

Dostum dedigin şey bir nevi imkahansız Elinde çapa olcak çapayla sandıga tıklayınca sandıkdaki itemler satılcak yani bu imkahansız Sandıgın içindeki eşyaları satmak ve o oyuncuya sell handdaki parasını vermek. fakat @iSchrye nin vermiş oldugu skript gibi istiyorsan orasını bilemiyecegim. :)

Teknik olarak imkânsız. Fakat, Sandıktaki itemleri oyuncunun envanterine çekip direk sell yapmasını sağlayabilirsiniz sanırım.

Teknik olarak imkânsız. Fakat, Sandıktaki itemleri oyuncunun envanterine çekip direk sell yapmasını sağlayabilirsiniz sanırım.
Sanmıyorum... Plugin ile ancak yapılabilir. :)

Sanmıyorum... Plugin ile ancak yapılabilir. :)
Büyük ihtimalle yapılır da biz yapamıyoruzdur :) aslında dediğim gibi kendi elimize alıp sonra satsak olabilir gibi uğraşılırsa yapılabilir. ama kimsenin ücretsiz yapacağını sanmam.

hocam yapılabilir parasıda verilecek bir serverde var yapılıyor

İmkansiz felan demeye gerek varmi mumkun bu gayet

Ücretsiz İçerik Yapmıyorum Fakat Benden Bi İçerik Aldığında Hatırlat Hediye Olarak Yaparım :)
Kusura Bakma Ücretsiz Yapıp Sadece Sana Verirsem Olmaz Ve Aldığım Bi Karar Dolayısıyla Yapmıyorum

sıkıntı değil
İyi Forumlar[DOUBLEPOST=1515792327,1515792288][/DOUBLEPOST]sıkıntı değil
İyi Forumlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı