• Merhaba Ziyaretçi, Kurban bayramın kutlu olsun! Kurban bayramında hediye almak ister misin? Eğer ki hediye almak istiyorsan buraya tıklayarak bilgileri oku. Bu etkinliği sakın kaçırma!
Minecraft Türkiye
Minecraft Türkiye Minecraft Türkiye
Minecraft Türkiye Minecraft Türkiye
Minecraft Türkiye Minecraft Türkiye
Minecraft Türkiye Minecraft Türkiye

Sadece İçimi Dökmek İstiyorum | Hayattan Nefret Ediyorum...



RD_Doruk

Ayak bastığım her adım... Dur düşecek gibiyim.
Onaylı Satıcı
3 Aralık 2017
193
68
390
DorukOzgenYT_
#29

Öncelikle laflarına dikkat et, mahalledeki birisiyle tartışmıyosun. Ben senin tanımadığın birisiyim saygılı ol biraz.
"hayatta en fazla neler yaşamış olabilir ki" ne demek ya? İnsanların hayatları birbirine benzer değil. Senin hayatında bir sorun yaşamıyor olman diğer insanların da yaşamadığını göstermez. Ayrıca @CoolDesger zaten ne yaşadığını anlatmış.
İnsanlara saygın yoksa bence bu tarz konulara yorum yapma. Moral bulmak, içini dökmek isteyen bir insanın karşısında görmek isteyeceği son kişilik sen ve senin gibiler olabilir.
Birazcık aklın varsa da bundan sonra bir şey yazmazsın zaten.
Aslında sadece bilimsel yönden düşünüyorum gibi bir şey denebilir xD Ayrıca bu konuyu oluşturan kişi bu yaptığı konu düzeni ile pc başında 1 -2 saat oturmuş gibi duruyor şimdiden :)) Devamını da getirmeyeceğım. (İnsanın kişiliğini sanalda belirleyemezsin eğer bunu yapıyorsan da sende bir asosyalsindir bence :) )
 

Yaptrak

Agaç Yumruklayıcı
29 Temmuz 2018
20
4
20
aaa
aaa
aaass
aaa
#30

büyüdüğünde yaşadıgın bu anılara güleceksin. Hayatta solo takılacaksın kardeşim kimseye güvenip sevgini göstermeyeceksin 0 olacaksın.
 
Beğeni: CoolDesger

CoolDesger

➳ Pluginer & Skripter
D. Destek
14 Ocak 2018
619
294
590
#32

Öncelikle ikiniz de küçüksünüz daha bir şeyler oturmamış.Sana böyle davranıyorsa babaannene gidene kadar babana hiç olmadı amcana telefon açabilirdin kuzenini uyarması için. Kuzenin sana arkadaşlık etmiyorsa yalnız takıl (Benim tercihim çoğu zaman böyledir sana da öneririm , köyde köpeğim falan var onla takılıyorum.)Eğer seni dövmek gibi saçma bir davranışla tehdit ediyorsa git babaannenin yanında kal keyfine bak. Kuzen çok da önemli bir şey değil. Ben küçükken -kuzenim benden 1 ay küçük ama 1 sınıf fark var aramızda okula geç yazıldı- kuzenim çok iriydi hala iri 100 kilo civarı şu an o zamanlar benden 20 kilo falan fazlası vardı, ama ben karate ,kickboks gibi dallarla ilgilendiğim için ağzının payını verirdim(Her ne kadar kavgayı tercih etmesem de mecbur kalabiliyorsun) sana da son olarak tavsiyem şu kendini korumayı öğren hem mental açıdan hem fiziksel açıdan.
Geçmiş olsun Allah'a bol dua et onun adaleti şaşmaz.
Aynen fiziksel olarak da kendimi korumam yoksa böyle olmaz. Teşekkür ederim sana da yorumun için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

büyüdüğünde yaşadıgın bu anılara güleceksin. Hayatta solo takılacaksın kardeşim kimseye güvenip sevgini göstermeyeceksin 0 olacaksın.
Küçüğüm diye hep bunlar başıma igeliyor.

anlamadım ne demek istedin ?
Korku ile ilgili yarın anlatırım
 
Beğeni: zNightLastTR

CoolDesger

➳ Pluginer & Skripter
D. Destek
14 Ocak 2018
619
294
590
#34

Benimki dahada aci be aga anlatamam ama hem cok uzun hem zorlayici hemde yazinca aklima getirdikce sinirden aglayasim geliyor.
Dayan be hacı. İçini dök rahatlarsın ;)
 

miBend.

Builder | mibend.#2577
4 Haziran 2018
44
24
40
miBend.#2577
Alex_Gentry
#35

Dostum, kardeşin dediğin insandan tokat yemek ne demek iyi biliyorum.

Ailevi sorunlardan falan pek arkadaş ortamlarında takılmam, misafir gelse bile bi' hoşgeldiniz der geri odama kapanırım.
İçini dökecek illaki bir yer bulursun, bulmuşsun da. Boşver kafana takma, bir daha da onların yanına gitme solo takıl
 
Beğeni: CoolDesger
18 Temmuz 2018
49
4
20
darknes
Togrul
#37

Dayan be hacı. İçini dök rahatlarsın ;)
dostum ben bir kizdan hoslaniyorum ismi inci baya baya asigim falan 1 arkadasima soyledim en iyi arkadasimdi oda ama o benden para isdiyorduki demiyeyim eger para vermessem gidip kiza soylicekti zaten kizin yanina gidip togrul sana bisi dicek falan diyodu orda supheleniyordu zaten sonra ben biraz okula gelmemege basladim hoca beni dovdu kizin onunda tokaat atti bende ciddiyetimi korudum goz yaslarimi zor tuttum tokat icin degil kizin onunce kucuk dustugum icin neyse yerime gectim ve ben derslerimi cok kotu okuyudugum icin kiz bana deli muamelesi yapiyor daha dogrusu tum sinif ve o kiz sinifda en caliskan ve en zeki kiz neyse bir gun birerkekle bilek gulesi yapiyordu ben yappmam dedi cocuuk git togrulla yap dedi kiza kizda dediki napiyim ben onu be dedi ve ben opnu duydum sinifda bir mevzu dondu togrul kimi seviytor diye arkadasim bagirdi togrul kimi seviyoo size o kizin yaninda oturan cocuk inciyi dedi ve ben utandim ama ne incisi la hahaha dedim icimden agliyodum ve yaninda oturdugu cocukla cok iyi davraniyodu oynuyodular ders sirasinda hatta mben gelmedigim gunler el ele tutusduklari gun bile oluyomus benim gucum yetmez o cocuga hem boyu buyuk hemde benden gucluve kizla 3-4 haftada bir konusma firsati yakaliyodum okulda ben cok utangacim diye konusamiyodum fazla konusdugum gun egnimde ne vardisa diger gunde onu giyiniyodumki bu elbiseler sansli elbiseler diye.:( bu daha okul mevzusu ailevi mevzuyu yazamam mc-tr ye sigmaz
 
Beğeni: CoolDesger

CoolDesger

➳ Pluginer & Skripter
D. Destek
14 Ocak 2018
619
294
590
#38

dostum ben bir kizdan hoslaniyorum ismi inci baya baya asigim falan 1 arkadasima soyledim en iyi arkadasimdi oda ama o benden para isdiyorduki demiyeyim eger para vermessem gidip kiza soylicekti zaten kizin yanina gidip togrul sana bisi dicek falan diyodu orda supheleniyordu zaten sonra ben biraz okula gelmemege basladim hoca beni dovdu kizin onunda tokaat atti bende ciddiyetimi korudum goz yaslarimi zor tuttum tokat icin degil kizin onunce kucuk dustugum icin neyse yerime gectim ve ben derslerimi cok kotu okuyudugum icin kiz bana deli muamelesi yapiyor daha dogrusu tum sinif ve o kiz sinifda en caliskan ve en zeki kiz neyse bir gun birerkekle bilek gulesi yapiyordu ben yappmam dedi cocuuk git togrulla yap dedi kiza kizda dediki napiyim ben onu be dedi ve ben opnu duydum sinifda bir mevzu dondu togrul kimi seviytor diye arkadasim bagirdi togrul kimi seviyoo size o kizin yaninda oturan cocuk inciyi dedi ve ben utandim ama ne incisi la hahaha dedim icimden agliyodum ve yaninda oturdugu cocukla cok iyi davraniyodu oynuyodular ders sirasinda hatta mben gelmedigim gunler el ele tutusduklari gun bile oluyomus benim gucum yetmez o cocuga hem boyu buyuk hemde benden gucluve kizla 3-4 haftada bir konusma firsati yakaliyodum okulda ben cok utangacim diye konusamiyodum fazla konusdugum gun egnimde ne vardisa diger gunde onu giyiniyodumki bu elbiseler sansli elbiseler diye.:( bu daha okul mevzusu ailevi mevzuyu yazamam mc-tr ye sigmaz
Hiç üzülme sen, eline bir fırsat düşer daha iyisi.

@Togrul Oo benim daha fenaa. Bak şimdi şu BİP okul kursları var ya hani, zorla oraya yazdırdılar beni. Ama öyle bişey yaşayacakmışım ki keşke hergün kurs olsa diyeceğim. Kursta bir kız ile tanıştım, arkadaşız böyle. Sonra ben aşık olmuşum amağğn. Bayağı kurs dönüşünde beraber gidiyoruz falan. Sonra ben yakın arkadaşlarıma anlattım olayı. Ama şöyle bi durum var: kız beni kurs hariç takmıyor. F sınıfındaki serseri erkeklerle takılıyo. Bende onlardan ne eksiğim var diye kendimi bitiriyorum. Sonra o serserilerden biri yanıma geldi. Selamın aleyküm aleyküm selam derken,
dedi sen Emine'yi mi seviyorsun? Ben bi duraksadım sonra evet hayırdır dedim. O da tamam koçum dedi gitti.
Sonra sevgili oldular, ve artık kızın yanına yaklaşmaya korkuyorum, dayak yemekten.
Sonra abi, okul çıkışı gözümün önünde öpüştüler vakumluyo kızı yahu. Ulan sinirden o gün duvarları yumrukladım, elim çatladı.
Sonra tehdit edilmeye falan başladım, ama hiç geri vites de yapmıyom. Sonuç mu ne oldu: dayak yemekten zor kurtuldum ama okula rezil oldum.
Ama sonra limanda kızın limanıma demir atmasını beklemek yerine, yeni limanlara yelken açtım..
Bak senden daha kötü olanlar var. Haline şükret be.
 

SYN_T3SL4

Ancak Kendinde Devrim YapabiIen Devrimci OIabiIir!
Emekli
Onaylı Satıcı
11 Mart 2016
624
375
890
#40

"İç dökmek" denir buna.
Hiç tanımadığı insanlara içini açmak ailene açamamaktan daha kötüdür. Burada onu yapmamlısın bunu yapmalısın diyenlerin hepsi onu ailesinden bir tık daha uzaklaştırmış demektir. Başkalarını ailelerinden uzaklaştırmak bu tarz küçük adımlarla başlar düşünememenin verdiği eziklikle devam eder. Maalesef yapacak bir şey yok. Ayrıca insanların iq seviyesini davranışları ya da davranışları iq seviyesini belirlemez. Mantık ve duygular zıt çalışan sistemlerdir. Bunu ayırt edebilecek bilincin sende olduğuna inanıyordum.
 
Beğeni: zNightLastTR
7 Haziran 2017
197
42
340
brkctns0#1521
live:djcin1994
TakvaTurk
#42

1- Böyle Kişilerle Kuzen Değil Arkadaş Düşman Gene Olunmaz O Kişiyle Kuzen Bile Olma Gerekirse Yanına Gitme
2- Benim Kuzenim Vardır Taşınacağımız Zaman Ağlardı Gitmeyin Diye Adam Yanıma Gelir Hal Hatır Sorar Hiç Yanımdan Gitmezdi Adam Gibi Adamdı Çünkü
3- Mutlaka Başka Kuzenin Vardır Onlarla DOlaş Gez Maç Yap