Sol Reklam

Skript Paylaşımı Saat kaç? Skripti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EmirReizTR

Bir "Reiz"
Elmaslar
297
Puanlar
0
Yer
Antalya
Merhaba arkadaşlar ben Emir, bugün bir skript yazmak istedim ve şimdi saatin kaç olduğunu gösteren skripti paylaşacağım. Sizi uğraştırmadan direk skripti gösteriyim:
Kod:
command /saat:  
    trigger:
        set {_saatkac} to text from url "http://ic1.sitekodlari.com/s0.php"
        send "&6&lTurkey&f&lCraft &8»  &e&lSaat:&e %{_saatkac}%" to player
        stop
Yararlı olduysa Rep ve Beğeni verebilirsiniz :)

Saatin kaç oldugu aslinda featherboardada eklenebilirdi fakat yinede kullanilabilir :)

Merhaba arkadaşlar ben Emir, bugün bir skript yazmak istedim ve şimdi saatin kaç olduğunu gösteren skripti paylaşacağım. Sizi uğraştırmadan direk skripti gösteriyim:
Kod:
command /saat:  
    trigger:
        set {_saatkac} to text from url "http://ic1.sitekodlari.com/s0.php"
        send "&6&lTurkey&f&lCraft &8»  &e&lSaat:&e %{_saatkac}%" to player
        stop
Yararlı olduysa Rep ve Beğeni verebilirsiniz :)

:D Paylaşımınız için teşekkürler yararlı

Forum Güncellenmiş Açıkcası FArklı Bi hava Katmış ama eskisi Altındır....

Siteden veri çekmek sunucuyu kısa bir sürede olsa donduracaktır.Siteden veri çekme işlemi güzel bir fikire benzemiyor bence.(En azından ben kullanırken öyle idi)

Siteden veri çekmek sunucuyu kısa bir sürede olsa donduracaktır.Siteden veri çekme işlemi güzel bir fikire benzemiyor bence.(En azından ben kullanırken öyle idi)
Ben kullandığımda sorunsuz çalışıyor

Dostum bunu tarih ve saat için aynı anda yapar mısın? Ben siteden ayarlayamadım bunun örnek "19/08/2017 22:27" gibi bi halini yapabilir misin? Yaparsan teşekkürlerimi sunuyorum.

Dostum bunu tarih ve saat için aynı anda yapar mısın? Ben siteden ayarlayamadım bunun örnek "19/08/2017 22:27" gibi bi halini yapabilir misin? Yaparsan teşekkürlerimi sunuyorum.
Tabi yapıyorum! Bu arada sohbete "saat kaç" yazınca saati gösteren skript hazırlıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı