• MC-TR.COM YouTube Kanalı Açılmıştır!
    Merhaba Ziyaretçi! MC-TR.COM olarak geçtiğimiz günlerde YouTube kanalımızı açtık ve ilk videomuzu sizler için yayınladık. İlerleyen günlerde büyüyen ekibimiz ve yeni video içeriklerimiz ile karşınızda olacağız. YouTube kanalımıza herkesi bekliyoruz!

Çözüldü sa arkaşlar builder olmasamda böyle küçük pixel artlar yapabiliyorum bana builderliği baştan öğretecek bi sabırlı biri var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

akyollumurat44

Birisi mi Spawnlandı?
Katılım
3 Haziran 2021
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Elmaslar
1
Puanlar
75
Yaş
21
Minecraft
Discord
ahsoka tano
başlıkta yazdım zaten
 

Ekler

  • ahsoka tano.png
    ahsoka tano.png
    761 KB · Görünt.: 56

Artiex

The unique power of fire!
Forum Tasarımcısı
Deneme Yazar
Eğlence Uzmanı
Premium
Katılım
6 Şubat 2021
Mesajlar
248
En iyi cevaplar
0
Elmaslar
163
Puanlar
495
Minecraft
Discord
Artiex#0666
Fotoğrafı ek olarak değil de normal olarak koysan daha güzel olur, pixel artın güzel.
 

CraftRoes

Fırında Isıttığım İlk Taş
Yasaklandı
Katılım
11 Ekim 2019
Mesajlar
89
En iyi cevaplar
0
Elmaslar
36
Puanlar
960
Yaş
23
Güzel bir Pixel Art olmuş
 

xWenzy

Odunlara Vur Vur Vur!
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
27
En iyi cevaplar
0
Elmaslar
7
Puanlar
495
Yaş
20
Minecraft
Discord
xWenzy#1316
Fotoğrafı normal olarak koysaydın güzel olurdu. Pixel artı sevdim, başarılar.
 

westain

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Katılım
3 Mayıs 2021
Mesajlar
161
En iyi cevaplar
0
Elmaslar
67
Puanlar
370
Yaş
19
Yer
Ankara
Minecraft
Discord
mahlukat#0001
Güzel olmuş geliştirilebilir.
 

akyollumurat44

Birisi mi Spawnlandı?
Katılım
3 Haziran 2021
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Elmaslar
1
Puanlar
75
Yaş
21
Minecraft
Discord
ahsoka tano
normal koyma nasıl ben forumda yeniyimde
 

akyollumurat44

Birisi mi Spawnlandı?
Katılım
3 Haziran 2021
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Elmaslar
1
Puanlar
75
Yaş
21
Minecraft
Discord
ahsoka tano
böyle statueler de yapabiliyorum normal dediğinizi ne anlama geliyo bilmediğimden direk paylaşıcam kusura bakmayın
bide dediğim gibi bunları yapıyorum ama builderlikte iyice gelişmek istiyorum bilen sabırlı biri varsa baştan sona öğretsin
 

Ekler

  • stormtrooper.png
    stormtrooper.png
    1,1 MB · Görünt.: 12

MaviSalam36

Birisi mi Spawnlandı?
Katılım
23 Haziran 2021
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Elmaslar
0
Puanlar
105
Yaş
18
Minecraft
Discord
MaviSalam36#7889
Build derken; yeryüzü şekillendirme(daha açıklayıcı bir şekilde terrain customization) , baseler, şehirler, detaylandırma vs. ise yardımcı olabileceğimi düşünüyorum discord'um MaviSalam36#7889
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı