Sol Reklam

İnceleme Roblox - Oyun İncelemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Roblox - Oyun İncelemesi
Özgün bir oyun mu? Sen ciddisin!

Minecraft tarzı oyunları sever misiniz? O zaman bu oyunun tam sizlere göre olduğunu söyleyebilirim. Konu aldığımız bu oyun 2005 yılında piyasaya giriş yaptı. Oyunun çıktığı zaman normal oyunların birkaç tık üzerindeydi. Bahsettiğimiz oyunun şu an hali büyük bir kitlesi bulunuyor. Değerli olan zamanımızı hiçbir şekilde kaybetmeden konumuza hızlıca geçiş yapalım.

885750.jpg


Roblox Oyunu Nedir?
Bu oyunu Minecraft oyununa benzetebilirsiniz. Aslında bu oyunun bambaşka bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Roblox oyunu içerisinde kendi oyununuzu yaratabilirsiniz. Bunun yanı sıra başka ünlü oyunlarda oynayabilirsiniz. Kendi karakteriniz her oyunda sıfırdan başlar. Karakter cildinizi para ile satılan kıyafetler ya da ücretsiz olan kıyafetler ile değiştirilebilirsiniz. Oynadığınız bu oyunlar içerisinde para ile satılan özellikler olabilir. Robux ile satılan özelliğin miktarı üzerinde yazmaktadır.

roblox-hd-wallpapers-33578-1313520.png


Bu özellikler "Robux" adı altında satılır. Robux sahibi olmak için para yüklemeniz gerekir. Her sunucu içerisinde Robux ismi ile satılan ücretli para birimi ile özel özellikler veya eşyalar bulunuyor. Bu özellikleri satın aldığınız zaman kendinizi diğer oyunculardan üstün kılabilirsiniz. Bu oyunun tam olarak bir amacı yok. Konu aldığımız bu oyun içerisinde birbirinden farklı sunucu türleri bulunmaktadır. Bahsettiğim bu sunucu türlerini incelemek için bu
bağlantıya bir kez tıklamanız yeterlidir.

jailbreak_img1.jpg


Bu oyunun en güzel yanı ise oynamak istediğiniz oyunu arkadaşlarınız ile aynı sunucuda oynayabilmenizdir. Hatta takım gerektiren oyunlarda takım arkadaşı bile olabilirsiniz. Bu şekilde oyun içerisinde var olan maceranızı ikiye katlayabilirsiniz. Arkadaşınız yanınızda değil mi? Hiç üzülmeyin. Oyunun kendisine has sohbet sistemi bulunmaktadır. Kısacası bu oyun içerisinde en yakın arkadaşlarınız ile rahatça sohbet edebilirsiniz. Bu arada oyun dışında da siteden de konuşabilirsiniz.

Game-Plaza-1920x1080.jpg


Roblox'u Nasıl İndirebilirim?
Bu oyuna sahip olmak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Roblox oyunu ücretsiz bir oyundur. İlk olarak oyunu indirmek için oyuna kayıt olmanız gerekiyor. ( Hesabınızı özenle açmaya dikkat edin. ) Roblox hesabınızı açtıktan sonra herhangi bir oyun seçin. Oyunu seçtiğiniz zaman oyunun kendi sayfasına otomatik bir şekilde hızlıca yönlendirileceksiniz. Yönlendirildikten sonra oyuna girmeyi deneyin. Oyun sizde yüklü olmadığından dolayı oyunu indirmeniz için bağlantı verecektir. Bağlantıya bastıktan sonra oyunu otomatik olar kurar. Bu şekilde oyunu bilgisayarınızı rahat bir şekilde kurmuş olabilirsiniz. Oyunun kendi sitesine gidebilmek için bu bağlantıya yalnızca bir kereliğine tıklamanız sizler için yeterlidir.

1563641590169.png


Roblox Grafik Ve Oyun Deneyimim
İlk olarak oyunun grafiklerinin ideal olduğunu söyleyebilirim. Oyunun o kadar iddialı grafik seviyesi olmaması rağmen halen popürleğini kuruyor. Bunun yanı sıra oyun içerisinde bir "Tycoon" tarzı sunucuda oynadım. Ciddi anlamda o oyun türünü güzel olduğunu söyleyebilirim. Kısacası bu oyun içerisinden birbirinden farklı birçok oyun türü bulunuyor. Bununla birlikte oyunun grafiklerini kendi bilgisayarımıza göre ayarlayabiliriz. Konu aldığımız bu oyunun grafik seviyesini tost makinesi bilgisayarların bile kaldırabileceğini söyleyebilirim. ( Roblox oyunumuz Windows 95, Windows XP ve Vista destekliyor. )

8304.jpg


Roblox Sistem Gereksinimleri
Bu oyunun sistem gereksinimlerini merak ettiniz mi? Açıkçası çok üst seviyede sistem gereksinime ihtiyacınız yok. Aşağı kısımdan sistem gereksinimlerini inceleyebilirsiniz. Bahsettiğimiz bu sistem gereksinimleri bilgisayarlar için en idealidir.
  • Roblox İdeal Sistem Gereksinimleri
  • Önerilen İşlemci : Intel 2.4 GHz Dual Core ( Çift Çekirdek )
  • Bellek Gereksinimi : 1 GB RAM oyun için idealdır.
  • Bilgisayar İşletim Sistemi : Windows 95, Windows Vista, Windows XP, Windows 7, Windows 8, Windows 10 ( 32-64 bit )
  • İdeal Ekran Kartı : Intel GMA 3100, NVIDIA GeForce FX 5500, ATI Radeon 9500 veya DirectX 11 Destekli Ekran Kartı
  • Yerel Disk Bölümü ( C/D Disk ) : 1 GB yer oyunumuz için ideal.

  • Roblox Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri
  • En Uygun İşlemci : AMD Ryzen 5 1600X 3.6 Ghz veya Intel Core 9400F + GHz Quad Core
  • Bellek Gereksinimi : 4 GB RAM oyun için idealdır.
  • Bilgisayar İşletim Sistemi : Windows 7, Windows 8, Windows 10 ( 64 bit )
  • İdeal Ekran Kartı : ATI 7950, NVIDIA GTX 660 veya DirectX 11 Destekli Ekran Kartı
  • Yerel Disk Bölümü ( C/D Disk ) : 3 GB yer oyunumuz için ideal.
WeLoveGames.png


Roblox Oyun Tanıtımı
Konu aldığımız bu oyunun 2005 yılından bugüne kadar birçok tanıtım videosu bulunuyor. Ben sizler için oyunun en yeni çıkan tanıtım videosunu ekledim. Oyunun tanıtımı yıllar sonra çıksa bile oyuncuların dikkatini gözler önüne çekmeyi başardı. Oyunun tanıtım videosunu aşağıdan veya bu bağlantıya yalnızca bir kere tıklamanız sizler için yeterli olacaktır. Bu arada Roblox oyunun bütün eski tanıtım videolarını izlemek için bağlantıya bir kereliğine tıklamanız sizin için yeterli olacaktır.

 
Son düzenleyen: Moderatör:

yercekimsiz

sv_gravity 0

Discord:

Libris#7386

Katılım
12 Temmuz 2019
Mesajlar
390
Elmaslar
483
Puanlar
7.305
Tek oyun demek hakaret olur. Roblox "Oyunlar" incelemesi olmalıydı :D Ayrıca sistem gereksinimleri, her oyuna göre değişiyor ama genelleme yapmakta bir sakınca yoktur herhalde.
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Tek oyun demek hakaret olur. Roblox "Oyunlar" incelemesi olmalıydı :D Ayrıca sistem gereksinimleri, her oyuna göre değişiyor ama genelleme yapmakta bir sakınca yoktur herhalde.


Dediğinize katılıyorum fakat forum SEO bakımından site düşebilir. Bu yüzden böyle açmak istedim. Bunun yanı sıra genelleme yaptım :D
 

AsinPW

MORE BEER!

Discord:

AsinPW#1096

Katılım
27 Şubat 2019
Mesajlar
572
Elmaslar
865
Puanlar
11.975
Yer
Wuhan, China
Roblox'u hiç oynamadım, konuya göz attıktan sonra fikirlerim değişti, oyuna bir şans verebilirim belki :D Güzel anlatım olmuş.
 

emristy

Fırında Isıttığım İlk Taş

Discord:

Emristy#4258

Katılım
21 Ocak 2018
Mesajlar
76
Elmaslar
65
Puanlar
6.360
Yaş
43
Minecraft
Emristy

SmoKe_

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi

Discord:

SmoKe#9122

Katılım
16 Temmuz 2019
Mesajlar
13
Elmaslar
4
Puanlar
0
Yaş
24
Minecraft
SmoKe
Güzel Bir oyun fakat Minecraft Kadar Olamaz. :)
 

Minezoid

oyna.minezoid.com

Discord:

Minezoid#4994

Katılım
21 Haziran 2016
Mesajlar
1.567
Elmaslar
1.020
Puanlar
13.735
Yer
Minezoid Network
Minecraft'ın eğrilmiş hali gibi bişe Minecraft varken Roblox oynamak da yani :)
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Roblox'u hiç oynamadım, konuya göz attıktan sonra fikirlerim değişti, oyuna bir şans verebilirim belki :D Güzel anlatım olmuş.


Oyuna şans vereceğinize sevindim. Açıkçası güzel oyun olduğunu düşünüyorum.

Oyun biraz sıkıcı


Seçtiğiniz oyunun zevkine göre değişir. Bazen cidden sıkıcı oluyor. Minecraft'ın yerini tutamaz.

Güzel Bir oyun fakat Minecraft Kadar Olamaz. :)


Size tamamen katılıyorum. Minecraft'ın yanında hiç kalır.

Minecraft'ın eğrilmiş hali gibi bişe Minecraft varken Roblox oynamak da yani :)


Küçük nesil bahsettiğimiz oyuna daha eğilimli oldu. Umarım Minecraft'a geri dönerler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı