IYusuf_DemirI
O Bir Yutupçu!
- Elmaslar
- 1.321
- Puanlar
- 13.560
- Yer
- İstanbul/Maltepe
- Yusuf Demir
Discord:
Yusuf Demir#4555
Herkese merhabalar ben Yusuf.Forumda tanıyanlar biliyordur zaten kendimce yapılar yapıp yeri geldimi ücretsiz yeri geldimi ücretli içerikler paylaşıyorum.Ne kadar iyi veya kötü olduğum tartışılır forumda benden iyilerde vardır benden kötülerde ama amacımız bugün bunu tartışmak değil herkesin kendince ürettiği hizmeti bir şekilde pazarlamaya çalışması.Bu tür konulara gelip yapı kötü bu kadar para etmez gibi yorum atmadan önce bir düşünmek gerekebilir ''ben şimdi buraya böyle yorum yapıyorumda acaba yeri burasımı'' gibi bir düşünceden bahsediyoruz.Neyse bugün ücretli bir şekilde sunduğum Rising Of The Castles Faction haritasını sizlere göstermek tanıtmak ve isteyenler olursa satabilmek amaçlı bir konu açıyorum.Yapı hakkında görüntü ve bilgiler için konuyu sonuna kadar incelemeniz faydalı olacaktır.
Kim Bu IYusuf_DemirI Veyahut Eternal Grubu?
IYusuf_DemirI aralık 2016 yılında bu foruma bir kaç bilgi öğrenmek için katılmıştım.Ve forumlara olan ilgimden dolayı biraz foruma hizmet çabası içerisine girmeyi kendime vazife edindim ve sonuç üye olarak girdiğim forumda şuan editörlük yapıyorum ve halen aynı şekilde yeri geldimi ücretli veya ücretsiz hizmet sunuyorum.Eternal gurubunu açıkçası kurmak bir kaç aydır aklımdaydı lakin tek başıma olduğumdan dolayı böyle bir grubu ve imgeyi taşımanın pek mantıklı olabileceğini düşünmemiştim.Ve grubu bugün resmi bir şekilde kuruyor ve adını Eternal olarak koyuyorum.Eternal adı benim eski sunucumun adından gelmektedir.
Satılan Yapılara Verilen Destek Süresi Ne Kadardır?
Yapılan ve satılan yapılarımızda bulunan herhangi bir hatayı tarafımız üstüne alıp gerekli inceleme ve desteği memnuniyetle vereceğinden emin olabilirsiniz.Satılan yapılara + olarak istenen özel istekler özel bir ücretlendirmeyle sonuçlanır.Grubumuzu oluşturan şuan sadece benim benden başka biri sizinle iletişime geçip bir istek ve ricada bulunursa lütfen dikkate almayınız yaptığınız hatalardan biz sorumlu değiliz aldığınız yapılar ile bu kuralı kabul etmiş oluyorsunuz.
Görüntülerde olan spawnın fiyatı:30 TL
Mapın boyutu:600*600
Sonradan özel isteklerin fiyatı:İsteklere göre belirlenir
Şuan spawnda bulunan warplar:Balıkçı-Büyü-Tamir-Lapis.
Dipnot:Lütfen sadece satın alacak şahıslar iletişime geçsin ve buraya ona göre yorum yapsın.
Son düzenleme: