Sol Reklam
  • Moderatör Ekibi Alımları Aktif!
    Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun moderatör ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.

RioS GSS ile İstediklerin Bir Tık Ötende!

M1rhan

BigBang mi olsak?
Premium
Elmaslar
164
Puanlar
14.405
Yer
İstanbul
Minecraft
M1rhan

Discord:

mirhan

bolum1.png

bolum2.png

V9M93v.png

Nice Üstad!
IYI FORUMLAR DILERIM!

Güzel fakat eskiden ne güzeldi reis vardı şu anda yok. :(
Umarım yeniden katılırsın. @Cylonce

Tasarıma eh işte diyebilirim. Sadece vektörleri beğendim -ki onlar size ait ise-. Tasarımla uyumlu olmuş. Bir tek ekip üyeleri kısmı olmamış. Başarılar dilerim.

Tasarıma eh işte diyebilirim. Sadece vektörleri beğendim -ki onlar size ait ise-. Tasarımla uyumlu olmuş. Bir tek ekip üyeleri kısmı olmamış. Başarılar dilerim.
Tasarımı beğenmeyip hizmetlerimiz kısmını tasarımına eklemen...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Başarılar dilerim , konu tasarımı çoh hoş olmuş eheh :D

Tasarımı beğenmeyip hizmetlerimiz kısmını tasarımına eklemen...

Screenshot_89.png

İlk olarak söylemem gerekir ki bu stili uzun zamandır yapıyorum. İkincisi yaptığın yenilikler sana ait değil. Üçüncüsü resimde zaten. Fark ediliyor. Bu yüzden beğenmedim. Cetveli kullan bence.

Eki Görüntüle 57875

İlk olarak söylemem gerekir ki bu stili uzun zamandır yapıyorum. İkincisi yaptığın yenilikler sana ait değil. Üçüncüsü resimde zaten. Fark ediliyor. Bu yüzden beğenmedim. Cetveli kullan bence.
Tasarımda cetvel kullanıldı , yeterince de orantılı idi @HamzaAlmendi ye attığımda tasarımı ayarlamalar yaptı oynamalar onun hatası , uzun süredir yaptığının hiçbirini görmedim nedense

Keşke konu, kötü tasarım yerine diğer kaliteli hizmetler ön planda olacak şekilde hazırlansaydı.

Sanırım kim var kim yok ekibe almışsınız yolda gördüğünüzü ekibe alak mı seni diye çağırmışsınız? Paraları nasıl kırışıyorsunuz?
.d para siparişi alanın oluyor .d ayrıca kim var kim yok değil çoğu tanıdığım ve işini iyi yapan kişiler.

Skyblock spawnını kaça yaparsınız floating olacak

Konu güzel tasarım güzelde ordu mu topladın bu ekip ne .)

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı