Sol Reklam

ResistanceNT | #Again

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DjuitieTR | oSoloTurk

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
380
Puanlar
11.525
GBXV5b.jpg

Hepinize Selamlar Mc-Tr Sakinleri..
Sizler İçin Güzel Bir Sunucu Hazırlamaya Çalışıyoruz Ve Güzel Şeyler Çıkıyor Diye Düşünüyoruz
Daha Önce Ufak Tecrübelerimizle Daha Güzel Şeyler Peşindeyiz.
Lafı Uzatmadan Size Sunucumuzu Tanıtacağım..

İsterseniz Yönetim Ekibi İle Başlayalım
ojlDVQ.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
| Kayıt Olmak İçin Hemen Tıkla »
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
|
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sunucudaki Rütbelerimiz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BrglyM.png

Şimdi Biraz Sunucu Hakkında Görsellerle Birlikte Gezinti Yapalım
SPAWN

8Mo4j7.jpg

DPqnEy.jpg

EVENT ALANLARI

qbnoVd.jpg

P0zLmO.jpg

z3qdR9.jpg

ARENA
W0RMBQ.jpg
MARKET
37Jbrp.jpg

NETHER
O0OQ2P.jpg

ZARARLI MOBLAR
8Mopkd.jpg

| Kayıt Olmak İçin Hemen Tıkla »
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
|

»»» Notlar «««
Sunucu Sahibi Ben Değilim Arkadaşlar Konu Üzerinden Yorum Yapınız Fakat Özellikle Benle Iletişime Geçmeye Çalışmayın Lütfen
Sadece Yetkiliyim :)
»»» Güncelleme Notları «««
-

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

Karalamaya Yönelik Söylemiyorum Ama Maplar Rezalet Pluginleriniz Hakkında Bilgim Yok Genede Başarılar İnşallah İyi Yerlere Gelirsiniz.

Başarılı ve kapanmaz sa iyi yerlere varacak bi sunucuya benziyor tabi mapler ve pluginler olarak gelişmemiş gerekiyor öncelikle bide yeni şeyler ekleyebirsiniz örneğin koylu takas ingot SP ler ve gelişmiş pluginler kullanarak ilerde başarılı bir sunucu olabilirsiniz bol şans
-Piratebarboss

konu düzenini pek beğenmedim mapları geliştirebilirsiniz iyi forumlar.

Konu düzeni kötü Maplar kötü pluginler hakkinda bilgim yok.

Konu Düzeni Daha İyi Olabilir Mapler Gelişmeli Sunucunuz Güzel Benziyor, İyi Forumlar :)

Server güzel denebilir kitler bence daha güzel olmalı ve serverin ada akıllı buildere ihtiyacı var dilerseniz usta builder olarak yaparım buildinizi mapın buildi biraz fazla basit kaçmış insanlar basit sevmiyor geri dünüş yaparsanız sevinirim Saygılarla

Sunucunuz güzele benziyor. Umarım güzel yerlere ulaşır :)

Map olarak eksiksiniz sunucu güzele benziyor başarılar.

Konu düzeni daha güzel olabilirdi, birde
olarak belirtmişsiniz fakat mc.tc :D burasını pek anlamadım

Mapiniz Daha İyi Olabilirdi Plugin Hakkında Bilgim Yok Umarım Daha İyi Yerkere Gelirsiniz

Map ve Eklenti konusunda biraz zayıf kalmışsınız umarım toparlarsınız

Hocam sizden böyle bir konu düzeni beklemezdim daha doğrusu xd

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı