Sol Reklam
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yercekimsiz

sv_gravity 0

Discord:

Libris#7386

Katılım
12 Temmuz 2019
Mesajlar
390
Elmaslar
483
Puanlar
7.305
thumb-1920-749807.png

Herkese yepyeni ve güzel bir haber ile merhaba değerli okurlar. Rockstar Games'in Red Dead Redemption 2 hakkında yapmış olduğu son açıklamalarda RDR 2'nin PC'ye çıkış tarihi verildi! Bu süper haberin detaylarına birlikte bakalım. Ondan önce Red Dead Redemption 2'yi bilmeyenler için kısa bir özet geçelim.

Neyin nesi bu Red Dead Redemption 2 ?

Red Dead Redemption 2, Rockstar Studios tarafından geliştirilmiş ve Rockstar Games tarafından yayımlanmış Western temalı bir aksiyon-macera oyunudur. Önceki oyun olan, Red Dead Redemption'ın tarih olarak biraz gerisinde olup, 26 Ekim 2018 tarihinde oyunculara sunulmuştur. İçerisinde bir hikaye modu ile çok oyunculu modu barındıran oyun, yıl içerisinde de 4 adet oyun ödülü almıştır.

Oyunun hikayesi ise: Ana karakter olarak yönetiyor olduğumuz Arthur Morgan, çocukluk dönemlerindeyken bir çete lideri olan Dutch Van der Linde adlı kişi tarafından korunuyor. Ardından çete ve aile ilişkilerini öğrenen Arthur, Blackwater'daki karmaşalardan sonra Dutch'ın yaşıyor olduğu bütün olayları takip etmeye başlıyor ve biz de onunla beraber bu koca serüvene yoldaşlık ediyoruz.


rdr2-fan-art-lf-1920x1080.jpg

Peki bu "süper haber" nedir?

Bu güzel haber şu ki: Rockstar Games, geçtiğimiz günlerde Red Dead Redemption 2'nin PC'ye çıkmasıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı. Açıklama ise:

'' Bugün, Red Dead Redemption 2'nin 5 Kasım 2019 tarihinde PC'ye çıkış yapacağını duyurmaktan gurur duyuyoruz. Ayrıca Rockstar Games Launcher üzerinden ön-sipariş yapmış olanlara da bonuslarımız olacak. Ön-siparişler 9 Ekim 11:00'da Rockstar Games Launcher üzerinden özel olarak yapılacak ve 22 Ekim'e kadar sürecek. Bu kısıtlı süre içerisinde ön-sipariş yapan oyuncularımıza verecek olduğumuz bonuslar bunlar olacaktır:
  • Grand Theft Auto III
  • Grand Theft Auto: Vice City
  • Grand Theft Auto: San Andreas
  • Bully: Scholarship Edition
  • L.A. Noire: The Complete Edition
  • Max Payne 3: The Complete Edition
Bu 6 oyunu yalnızca Rockstar Games Launcher üzerinden ön-sipariş yapmış olanlar alabilecekler. Bu değerli bonusları kaçırmayın! ''

RDR2_Screenshot-219.jpg

Rockstar Games'in yapmış olduğu açıklamaya bakılırsa, Red Dead Redemption 2, 5 Kasım tarihinde raflarda bulunacak ve internet üzerinden alınmaya hazır olacak. Rockstar Games Launcher'ın dışında Epic Games'in mağazasında da ön-sipariş yapılabilecek. Yani illaki Rockstar'ın uygulamasından ön-sipariş yapmak zorunda değilsiniz ancak, bu bonusları gördükten sonra yapmamak elde değil!

3.jpg

Evet değerli okurlar, bu haberi okuduktan sonra sevinçle Red Dead Redemption 2'nin PC'ye çıkmasını beklediğinizi düşünmekteyim. Uzun bir süredir Rockstar Games'ten bunu bekliyorduk. Artık "modlu" bir Red Dead Redemption bile görebiliriz. O halde kendinize iyi bakın, sevinçle kalın!
 
Son düzenleme:
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
Oyun çıktığı gün oyunu merak edip PS4 üzerinden satın almıştım. Daha sonra çok geçmeden oyuna olan hevesim ve ilgim arttı ve dediğim gibi oyun güzel bir oyunmuş. Halende boş olduğum zamanlarda oynuyorum. Bu aksiyonun PC'ye geleceğini sevindim. Kalemine ve emeğine sağlık.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı